Sport lezersnieuws

Stichting Dorpentocht fietst op zondag 2 juni 2019 voor de 42e keer voor een Goed Doel Op zondag 2 juni 2019 organiseert de Sti

STARTPLAATSEN

AMSTELVEEN

(35 + 55 km)

Keizer Karel College, Elegast 5

UITHOORN

(35 + 55 km)

UWTC, Randhoornweg 100

WAVERVEEN

(35 + 55 km)

Hoek Veldweg / Proostdijerdwarsweg

VINKEVEEN

(        55 km)

42e Dorpentocht Recreatieve Fietstocht

STICHTING DORPENTOCHT fietst op zondag 2 juni 2019 voor de 42e keer voor een Goed Doel

arc colts rugby kampioen van Nederland

De fInale wedstrijd van de ARC rugby Colts werden gespeeld in Groningen op 11 mei 2019

Gezamenlijk met de ARC junioren die hun finale had in Drachten, met de bus vanuit Amstelveen, via Drachten naar Groningen. 

Sportieve ontmoeting inwoners Amstelveen

Op zondag 26 mei aanstaande gaan inwoners van Amstelveen lekker met elkaar bewegen tijdens het "Internationaal Badminton Toernooi Amstelveen”.

Myra JC2 Kampioen!

Op zaterdag 18 mei speelde Myra JC2 een wedstrijd tegen Bennebroek JC2 op één van de mooie nieuwe watervelden van de club. In de competitie waren tot nu toe alle wedstrijden gewonnen op één gelijkspel na.

Sporting Martinus Zondag 2 kampioen

De zondag 2 van de maar net 100 jarige Sporting Martinus is vandaag kampioen geworden door in Amsterdam, de directe en enig overgebleven concurent, Swift 2 met maar liefst met 0-4 te verslaan!

42e Dorpentocht Fietstocht

STARTPLAATSEN
AMSTELVEEN (35 + 55 km) Keizer Karel College, Elegast 5 UITHOORN (35 + 55 km) UWTC, Randhoornweg 100 WAVERVEEN (35 + 55 km) Hoek Veldweg / Proostdijerdwarsweg VINKEVEEN ( 55 km) Café restaurant Viersprong, Vinkenkade 2

Myra Meisjes C3 kampioen

Op zaterdag 11 mei speelde Myra MC3 de wedstrijd waarnaar dit hockeyteam al het hele hockeyseizoen hadden uitgekeken: de kampioenswedstrijd, op het eigen, fraaie hockeypark van Myra. Tegen De Kraaien MC2 uit Wijdewormer, een op papier makkelijke wedstrijd.

wie versterkt sv ouderkerk

SV Ouderkerk werkt hard aan de samenstelling van de zondagselectie voor het nieuwe seizoen. Uitgangspunt is een selectie van 36 spelers. Er is ruimte voor versterking in iedere linie (doel, verdediging, middenveld en voorhoede). 

Sporting Martinus 100 jaar jong

Het was genieten op Overburg bij de wedstrijd van Sporting Martinus - Lucky Ajax zaterdag 11 mei. Ter ere van het 100 jarig bestaan van de Amstelveense club was Michael Reiziger weer even terug op zijn oude nest.

Pagina's