Sport lezersnieuws

Boyd van Leeuwen met team Nederlands kampioen Karate!

Boyd van Leeuwen is zondag 17 Maart Nederlands Kampioen Team-Kata geworden met zijn teamgenoten Jesse en Daan op de NK-teams in Zoetermeer!

Amstelveense zeilster Tess Wilschut in het Olympische TeamNL

Amstelveens topzeilster Tess Wilschut is op 14 maart geselecteerd voor het Olympisch zeilteam van TeamNL. Samen met Dewi Couvert vormt Tess team NED69 in de 49erFX, de Olympische tweemans zwaardboot voor damesteams.

Amstelveen Heemraad zoekt speelsters voor haar vrouwen 1 team

Amstelveen Heemraad zoekt speelsters voor haar vrouwen 1 team dat vanaf augustus 2019 zal starten in de 4e klasse  en de ambitie heeft om hoger te gaan spelen. Het team bestaat uit talentvolle meiden die in de jeugd altijd hoofdklasse gevoetbald hebben.

Familiemusical Peppa Pig - Verrassingsfeest! - Schouwburg Amstelveen in Amstelveen

Verrassing! Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt op zondag 31 maart terug naar Schouwburg Amstelveen in Amstelveen. Na de succesvolle voorstelling ‘De Grote Plons’ zijn het liefste varkentje en al haar vriendjes nu te zien in de verrassende nieuwe familiemusical ‘Verrassingsfeest’.

Medaille regen voor judoka's Karel Gietelink Sport

Afgelopen weekend hebben de judoka's van Karel Gietelink Sport uit Amstelveen voor een ware medaille regen gezorgd.

Open Avond Gemengde Vrijmetselarij

Tijdens de Open Avond op 10 april vertellen de leden ook hun persoonlijke ervaringen en hun reden om lid te worden van een Loge. Uiteraard is er ruime gelegenheid om vragen te stellen.

Grote belangstelling voor Van Zijderveld Junior Master badmintontoernooi

Sporthal De Meerkamp in Amstelveen staat aanstaand weekend 16 en 17 maart in het teken van het Van Zijderveld Junior Master badminton jeugdtoernooi.

Basisschool De Cirkel pakt zilver op kampioenschap Noord-Holland Schooldammen

Basisschool De Cirkel streed zaterdag 2 maart in Heerhugowaard met drie teams samen met dertig scholen om het kampioenschap schooldammen van Noord-Holland.

KVA A1 Nederlands Kampioen Indoor Beachkorfbal

Zondag 24 februari vond het NK Indoor Beachkorfbal 2019 plaats in The Beach in Aalsmeer.

In de categorie A-jeugd deed KVA A1 uit Amstelveen mee. Er deden in totaal 8 juniorenteams uit heel Nederland mee, die waren ingedeeld in twee poules.

Pagina's