Sport lezersnieuws

Amstelveense fietsdag

Fietsdag

Nederland fietsland Fietsen zit in ons bloed. Bijna iedereen in Nederland kan fietsen en heeft een fiets. Fietsen is dan ook een van de makkelijkste manieren om in beweging te komen.

Gratis mini cursus karate

In verband met ons 15 jarig bestaan bied SKVA een GRATIS mini circus karate aan voor iedereen van 7 tot 99 jaar uit Amstelveen en omgeving voor meer info :minicursus@skva.info

bridgen

Bridgen op Nieuw-Vredeveld, Rembrandtweg 428

Open Vriendinnendag Amstelveen Heemraad

Ondanks de verloren WK finale in Frankrijk is iedereen fan geworden van de Oranje Leeuwinnen. De prestaties van de regerend Europees Kampioen is voor veel jonge meiden een inspiratiebron om ook te gaan voetballen.

40ste Laser 6 Uren

Voor de 40ste maal organiseert WV De Koenen de Laser 6 Uren op de Nieuwe Meer. Een spektakel waaraan alle Laserzeilers uit de regio en Nederland kunnen deelnemen. Meer informatie op www.wvdekoenen.nl

Open Dag Zest Your Life

Op zondag 15 september opent Zest Your Life haar deuren voor iedereen die nieuwsgierig is naar Mind & Body training. Van 9 tot 16 uur zijn er, in twee zalen, de hele dag diverse yoga, pilates, qigong en krachttraining lessen gratis te volgen.

Bridgecursus voor beginners.

Op maandag 2 september start Eddy Mock, bridgedocent in Amstelveen, weer met een bridge cursus voor beginners. Het bridgespel houdt de hersenen jong en vitaal. De cursus is zelfs geschikt voor een ieder, die zelf nog nooit een kaart in handen heeft gehad.

Wobbelyoga en kinderyoga in VOKA

Vanaf vrijdag 6 september nieuwe activiteiten voor kinderen in VOKA in Bovenkerk!

14.00 - 15.00 Wobbelyoga v.a. 4 jaar tot 1,40 m lang 15.30 - 16.30 Kinderyoga 6-10 jaar 16.45 - 17.45 Mindfulness training 9-12 jaar

Damesdubbel Mariëlle van der Woerdt / Georgy van Soerland-Trouerbach wereldkampioen badminton 45+

Op  het wereldkampioenschap veteranen badminton in het Poolse Katowice hebben Mariëlle van der Woerdt (Van Zijderveld Amstelveen) en Georgy van Soerland-Trouerbach (bv Almere) de wereldtitel in de dames dubbel 45+ in de wacht gesleept.

Kom ook roeien of kanoën in de mooie natuur bij Uithoorn!

AMSTELVEEN - Uithoornse Roei- en Kanovereniging Michiel de Ruyter komt op 24 augustus 2019 naar Stadshart Amstelveen voor een ledenwerfactie.

Pagina's