Sport lezersnieuws

Zomerschilderen Wester-Amstel

SCHILDEREN EN KNUTSELEN OP WESTER AMSTEL. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar kunnen op woensdag 22, zaterdag 25, woensdag 29 augustus en zaterdag 1 september meedoen aan het zomerschilderen en knutselen op Buitenplaats Wester Amstel onder leiding van Marianne Wagemaker.

De zomer door in P60 Café

rijdag 10 augustus wordt het zomerseizoen spectaculair geopend met de Dubbel D Sleazy Panther World Tour. Denk aan sleazy glamrock, getoupeerd haar en daverende gitaarsolo?s. Waan je in het leven van een echte rockster met DJ?s, Karaoke, backstage drank en een dresscode waar Kiss jaloers op is!

Zomerbridge en nieuwe leden

U bent hartelijk welkom in de maand augustus op onze zomerdrives. U kunt dan ook proeven of u lid wilt worden van onze club, want wij zoeken nieuwe leden. Wij bridgen op maandagavond vanaf 19.30 uur in Ontmoetingscentum De Meent, Orion 3. Zonder partner?

Loop voor het goede doel: Loop voor Leven

Op zaterdag 25 augustus a.s. zal er op en rondom het Stadshart Amstelveen een liefdadigheidsloop plaatsvinden: Loop voor Leven. De start en finish van deze loop is op het Stadshart in Amstelveen en de wandeling is ongeveer 6km lang.

Floretschermer Daniël Giacon naar beste 64 op WK

Daniël Giacon van SchermCentrum Amsterdam deed op 21 juli jl. als enige Nederlander mee aan het onderdeel Heren Floret op de Wereldkampioenschappen Schermen in Wuxi (China).

Witte KLM bridge-tornado

Op donderdag 12 juli organiseerde de KLM bridgeclub haar jaarlijkse Midzomerdrive in het MOC gebouw in de Lindenlaan te Amstelveen.

Wie op deze dag rond 18.30 uur door de Lindenlaan liep zag op het gras naast het MOC gebouw een grote groep in het wit geklede mensen.

Kick-off Stichting Sport Helpt en Villa Pardoes

Op maandag 16 juli vond de kick-off van de samenwerking tussen Villa Pardoes en Stichting Sport Helpt plaats.

Record aantal teams AV Startbaan naar finale pupillen competitie

In Uithoorn bij AKU vond op zaterdag 7 juli de laatste van drie voorronde wedstrijden van de pupillencompetitie plaats. De laatste kans voor de pupillen om zich individueel of als team voor de finale op 15 september in Haarlem te kunnen plaatsen.

Pagina's