Sport lezersnieuws

Softbal meiden gezocht!

De Softbal junioren meiden (14 tot 20 jaar) spelen de uitdagende sport softbal in Amstelveen op onze gezellige vereniging De Vliegende Hollanders. Wil jij ook zien of deze sport wat voor jou is? Kom dan langs! Aanmelden hoeft niet, want iedereen is welkom!

Moeizaam dubbelweekend voor Van Zijderveld in de eredivisie badminton?

Badmintonvereniging Van Zijderveld sluit de eredivisie badminton competitie af met twee verlieswedstrijden. De Amstelveense badmintonclub ligt nog wel op koers voor handhaving op het hoogte niveau. 

Twee keer brons voor judoka Inno Loeber in Gemert

Afgelopen zondag werd voor de 35e keer het internationale judotoernooi in Gemert georganiseerd. Judoka Inno Loeber deed voor de gelegenheid mee bij de jongens tot 15 jaar in de klasse tot 34 kg. In een afvalsysteem van 25 judoka’s werd hij knap derde.

CD junioren Startbaan op NK Indoor in Apeldoorn

In het weekend van 19 en 20 januari vond in het Omnisportcentrum  in Apeldoorn de Nationale CD Indoor plaats. Voor CD junioren zijn er nog geen officiële Nederlandse Kampioenschappen, maar deze wedstrijd komt wel heel dicht in de buurt van een Nederlands Kampioenschap.

Bridgedrives voor beginners

Amstelveen. Op alle maandag-en woensdagavonden in de maand februari zal in het Go Centrum (Schokland 14) een bridgedrive worden gehouden voor beginners. Aanvang 19.30 uur. Inschrijven en/of info, ook voor bridgecursussen via eddymock@gmail.com of tel. 0620002943.

NK Biljarten voor teams met VG-spelers 2019

Het Nederlands Kampioenschap Biljarten voor VG-Teams wordt 2 en 3 februari 2019 gehouden in hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Dit unieke evenement wordt sinds 1999 bijna elk jaar gehouden.

D66 roept de gemeente Amstelveen op om de Regenboogvlag te hijsen.

De D66-fractie in Amstelveen heeft met ongeloof kennis genomen van de Nashvilleverklaring. Honderden orthodoxe christenen en predikanten ondertekenden deze verklaring en keren zich daarmee onder meer tegen homoseksualiteit en transgender.

start introductiecursus tai chi in amstelveen

Benieuwd wat tai chi is en hoe het kan helpen? De Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland start een introductieklas. Vanaf woensdag 9 januari worden de lessen wekelijks gegeven in Amstelveen, Gymzaal Roelof Venemaschool, Laan Rozenburg 15 van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Zusjes Femke en Roos Markus plaatsen zich voor NK-allround in Thialf 26/27 januariMooie prestatie van Roos Markus tijdens het NK afstanden Junioren A afgelopen weekend.
De 18- jarige Roos Markus uit de Zwarte Kat heeft dit weekend in Enschede 
2x het podium gehaald.  Zaterdag werd ze 2e op de 3000mtr in een spannende race

Pagina's