Zakelijk lezersnieuws

Koffieconcert 'Ode aan de Zee'

Singer-songwriters Helen Botman en Peter van Vleuten zijn bekend vanwege hun vertelconcerten: songs en stories wisselen elkaar af. Op deze manier krijgen bezoekers een kijkje achter de schermen - of horen ze hoe een song tot stand is gekomen.

Het Amsterdams Pianodocenten Kollektief

Het Amsterdams Pianodocenten Kollektief APK zal werken ten gehore brengen van de Litouwse componist en kunstenaar Mikajolus Konstantinas Ciurlionis (1875-1911).

Het Amsterdams Pianodocenten Kollektief

Het Amsterdams Pianodocenten Kollektief APK zal werken ten gehore brengen van de Litouwse componist en kunstenaar Mikajolus Konstantinas Ciurlionis (1875-1911).

Marleen Bijleveld en Rein Godefroy

Swingen aan de piano. Jong en oud: iedereen geniet van vrolijke jazzmuziek. Zangeres Marleen Bijleveld en pianist Rein Godefroy spelen wereldberoemde jazz songs. De grappige Nederlandse teksten maken het een feestje voor de hele familie.

Vivianne Cheng

Vivianne Cheng is een jonge, zeer talentvolle, Amerikaanse concertpianiste, die onder andere alle 24 préludes van Chopin voor u gaat spelen. (Gratis ) Kaarten zijn te reserveren via info@vankerkwijk.nl of via 0206413187. Doet u dit wel snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Tico Pierhagen & Efraim Trujillo

Play the music of "Aguabajo". Piano en saxofoon. Twee muzikanten, één moment en dat wat hen beweegt is de muziek die ze samen brengen. (Gratis ) Kaarten zijn te reserveren via info@vankerkwijk.nl of via 0206413187. Doet u dit wel snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen

Amsterdamse Pianoclub

Uitvoering pianoclub Amsterdam bij Van Kerkwijk Piano's. Dit is een gezelschap van professionele en amateurpianisten die traditioneel bij Van Kerkwijk Piano's een mooie klassieke avond verzorgen. (Gratis ) Kaarten zijn te reserveren via info@vankerkwijk.nl of via 0206413187.

Coalitie wil meer scholing voor meer werk

De coalitiepartners D66, PvdA en de VVD willen meer perspectief voor Amstelveners zonder werk. Zij moeten meer mogelijkheden krijgen om via scholing aan het werk te komen. Het gaat goed met de economie. Veel Amstelveners komen daardoor makkelijker aan het werk.

De Mindfulness basistraining in Amstelveen start weer op maandagochtend 13 mei 2019 in de Lindenlaan 75. Dit is een stresshanterings trai

"Ik wil de bewoners en werkers in Amstelveen graag laten weten dat ik vanaf maandagochtend 13 mei 2019 in de Lindenlaan 75 in Amstelveen weer Mindfulness training (MBSR/MBCT aanbied. Ook later in het jaar heb ik trainingen gepland.

Mindfulness basistraining, 8 weekse | €300

Het is een uitgebreide aandachtstraining die je een basis geeft om meer bewust en wakker in het leven te staan, en met de hectiek van de dag om te gaan. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten die zorgvuldig thematisch zijn opgebouwd en diverse werkvormen bevat.

Pagina's