Zakelijk lezersnieuws

Bennie zoekt baas!

Bennie is bij ons binnengekomen als zwervertje en is niet meer opgehaald door zijn baasje.
Aan het begin vond Bennie alles heel erg spannend, vooral tegen mannen ging hij flink tekeer.

Lunchlokaal de Drukker opent 21 maart

Donderdag 21 maart, als de lente begint, opent lunchlokaal de Drukker haar deuren voor de eerste keer. Gelegen op een prachtige locatie, recht tegenover het Amsterdamse Bos en de ingang van de camping.

Platform nabestaanden zelfdoding

Voor nabestaanden van suïcide, voor de mensen om hen heen, voor kinderen en jongeren en voor de kinderen en volwassenen om hen heen is een website opgericht.

Bink zoekt een baasje!

Deze lieve rottweiler reu van 5 jaar oud zoekt een ervaren baas.

Bink is bij ons binnengekomen omdat hij in het verleden niet altijd even lief is geweest voor de visite, en helaas hadden zijn baasjes ook niet genoeg tijd meer voor hem.

Nederlandse werkgevers vooral op zoek naar enthousiaste werknemers

‘Gemotiveerde’ en ‘enthousiaste’ werknemers worden vooral gevraagd op de Nederlandse arbeidsmarkt. Dit blijkt uit een onderzoek van internationale vacaturezoekmachine Adzuna over de vraag naar soft skills in vacatures.

Van nachtmis tot nachtmerrie: ruzie om de erfenis ligt zelfs in de meest hechte families op de loer

Je zou denken dat een overlijden de band tussen de achtergebleven familieleden versterkt.  Maar veel te vaak staat onderling gedoe om de erfenis dat in de weg, zelfs in families waar dit niet voor mogelijk werd geacht.

Kerst op 't IJ

Vier Tweede Kerstdag op ’t IJ met een heerlijke 5-gangen lunch en een vrolijke kerstsfeer aan boord van het schip de Stortemelk. Stap aan boord in Amsterdam en geniet van een 4 uur durende Kerst Cruise.

Streekproducten populairder dan ooit

Terwijl de supermarkten vol liggen met producten die vanuit de hele wereld vers worden aangevoerd, lijken juist producten met een typische Nederlandse herkomst populairder dan ooit. Streek- en stadsproducten met Hollandse rootsdoen het goed, zo blijkt.

Vaar mee naar Museumdag IJmuiden

In de herfstvakantie, op woensdag 24 oktober, organiseert Stichting SEGA Amsterdam samen met Rederij het IJ een speciale vaartocht naar de Museumdag in IJmuiden en omstreken.
 

Pagina's