Zakelijk lezersnieuws

Deze zomer bootverbinding tussen Amsterdam en Zuiderzee museum in Enkhuizen

Er is deze zomer natuurlijk genoeg te doen aan leuke activiteiten. Maar wil je echte even een dagje er helemaal tussenuit en het gevoel hebben dat je op een mini-vakantie bent geweest? Vaar dan in augustus mee van Amsterdam naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen.

Regus en Highbrook Investors tekenen huurovereenkomst voor kantoor Parktoren in Amstelveen

5 juli 2018, Amsterdam – Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, heeft een overeenkomst gesloten met Highbrook Investors voor de huur van 1.830 m2 in Parktoren in Amstelveen.

 

120 jaar Rabobank Amstel en Vecht

Rabobank Amstel en Vecht bestaat op 14 juni 2018, 120 jaar. De bank is ontstaan door fusies. Aan de basis stonden 8 kleine lokale Boerenleenbanken: Nieuwer-Amstel (Amstelveen), Ouder-Amstel, Muiden, Muiderberg, Weesp, Baambrugge en twee banken in Abcoude.

Vaar mee naar het Havenfestival in IJmuiden

Op zaterdag 23 juni organiseert Rederij het IJ samen met Stichting SEGA Amsterdam een speciale vaartocht naar het Havenfestival IJmuiden. Een festival boordevol nautische en culturele activiteiten zoals de prachtige Clipper Stad Amsterdam en de festivalmarkt.

Bierproeverij op het IJ

Ook dit jaar organiseert Rederij het IJ hét ideale vaderdag uitje: Bier, BBQ en varen! Vaar mee op zondag 17 juni en geniet van de speciaal bieren van Brouwerij ’t IJ, vers gegrilde hapjes van de BBQ en een ontspannen vaartocht over het IJ en Markermeer.

Varen en fotograferen in vogelparadijs De Pot

De Pot is het vogelparadijs van de Nieuwkoopse Plassen. Hier maak je volop mee hoe kolonievogels samenleven. Aalscholvers, purperreigers, lepelaars en zwarte sterns fladderen om je heen. Visdiefjes duiken in het water. Een boottocht naar de Pot is een ervaring die je nooit meer vergeet!  

Restaurant Maalder aan de Maalderij in Amstelveen bestaat binnenkort 1 jaar en viert dat door iedereen te trakteren op gratis koffie

Het ontbijt- en lunchrestaurant is geopend in juni 2017 en verzorgt sindsdien de lunch voor veel bedrijven in de omgeving. Daarnaast hebben zij een uitgebreide menukaart en een klein maar gezellig terras aan de Maalderij.

Onderzoek naar de scheipoten in Nieuwkoopse Plassen

Natuurmonumenten doet onderzoek naar de staat van de scheipoten die in de gras- en rietlanden van de Nieuwkoopse Plassen staan. Scheipoten zijn kenmerkende bomen welke meestal in nette, rechte rijen staan. Vroeger hadden deze bomenrijen de functie om eigendomsgronden te begrenzen.

Tweede Pinksterdag heerlijk ontspannen op het water met live-jazz op het IJ!

Na het succes van vorig jaar organiseert Rederij het IJ op tweede Pinksterdag wederom Jazz op het IJ. Een 3 uur durende vaartocht over het IJ en Markermeer met live-jazz van het T.C. Hammond Trio.

Nieuw tijdperk met Waterdrinker Green Trade Center 

Met een stevige druk op de rode knop, luidden Mariska Foppen en Bob Moria, directeuren van Waterdrinker Aalsmeer, tezamen met ketenpartners vrijdag 9 maart symbolisch een nieuw tijdperk in.

Pagina's