Zakelijk lezersnieuws

Van nachtmis tot nachtmerrie: ruzie om de erfenis ligt zelfs in de meest hechte families op de loer

Je zou denken dat een overlijden de band tussen de achtergebleven familieleden versterkt.  Maar veel te vaak staat onderling gedoe om de erfenis dat in de weg, zelfs in families waar dit niet voor mogelijk werd geacht.

Kerst op 't IJ

Vier Tweede Kerstdag op ’t IJ met een heerlijke 5-gangen lunch en een vrolijke kerstsfeer aan boord van het schip de Stortemelk. Stap aan boord in Amsterdam en geniet van een 4 uur durende Kerst Cruise.

Streekproducten populairder dan ooit

Terwijl de supermarkten vol liggen met producten die vanuit de hele wereld vers worden aangevoerd, lijken juist producten met een typische Nederlandse herkomst populairder dan ooit. Streek- en stadsproducten met Hollandse rootsdoen het goed, zo blijkt.

Vaar mee naar Museumdag IJmuiden

In de herfstvakantie, op woensdag 24 oktober, organiseert Stichting SEGA Amsterdam samen met Rederij het IJ een speciale vaartocht naar de Museumdag in IJmuiden en omstreken.
 

Women in between Jobs

Women in between jobs (WIBJ) is een netwerk voor 50+ vrouwen die hun kansen op het vinden van werk willen vergroten. De initiator en organisator van het Netwerk Marlene Meester: ?Ik heb het geluk dat ik altijd een leuke baan heb gehad.

Deze zomer bootverbinding tussen Amsterdam en Zuiderzee museum in Enkhuizen

Er is deze zomer natuurlijk genoeg te doen aan leuke activiteiten. Maar wil je echte even een dagje er helemaal tussenuit en het gevoel hebben dat je op een mini-vakantie bent geweest? Vaar dan in augustus mee van Amsterdam naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen.

Regus en Highbrook Investors tekenen huurovereenkomst voor kantoor Parktoren in Amstelveen

5 juli 2018, Amsterdam – Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, heeft een overeenkomst gesloten met Highbrook Investors voor de huur van 1.830 m2 in Parktoren in Amstelveen.

 

120 jaar Rabobank Amstel en Vecht

Rabobank Amstel en Vecht bestaat op 14 juni 2018, 120 jaar. De bank is ontstaan door fusies. Aan de basis stonden 8 kleine lokale Boerenleenbanken: Nieuwer-Amstel (Amstelveen), Ouder-Amstel, Muiden, Muiderberg, Weesp, Baambrugge en twee banken in Abcoude.

Vaar mee naar het Havenfestival in IJmuiden

Op zaterdag 23 juni organiseert Rederij het IJ samen met Stichting SEGA Amsterdam een speciale vaartocht naar het Havenfestival IJmuiden. Een festival boordevol nautische en culturele activiteiten zoals de prachtige Clipper Stad Amsterdam en de festivalmarkt.

Pagina's