Aanmelden voor expositie amateurkunst kan nog

AMSTELVEEN Amateurkunstenaars die wonen of werken in Amstelveen kunnen zich tot en met 13 december aanmelden voor deelname aan de Amateurkunst expositie 2018. Deze expositie vindt van vrijdag 9 februari tot en met zaterdag 10 maart plaats in Platform C | Kunstuitleen Amstelveen aan het Stadsplein 97-99.

Gedurende vier weken wordt het werk van Amstelveense amateurkunstenaars geëxposeerd, waarbij bezoekers, vrienden en familie langskomen om een stem uit te brengen op hun favoriete werk. De deelnemer met de meeste stemmen wint een prijs. Daarnaast worden er ook juryprijzen uitgedeeld.

Sinds 2 november hebben al veel enthousiaste amateurkunstenaars zich al aangemeld, maar er is nog plek. Iedereen die in Amstelveen woont of werkt en schilderen, beeldhouwen of sieraden maken als hobby heeft of les volgt in Amstelveen kan zich aanmelden. Meer informatie is verkrijgbaar bij de balie van Kunstuitleen Amstelveen, of via 020-645.2333 of exposities@kunstuitleenamstelveen.nl, of www.kunstuitleenamstelveen.nl