• tai chi demonstratie

    FLKTTC

Start beginnerscursus taoist tai chi kunsten

21-08-2019, 13:38 | Lezersnieuws | taoïstische tai chi vereniging nederland

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi start in Amstelveen weer met een nieuwe beginnerscursus Taoist Tai Chi kunsten. Wil je nader kennis komen maken? Kom dan langs tijdens ons Open Huis met gratis introductie op woensdag 4 september in Gymzaal Roelof Venemaschool, Laan Rozenburg 15 van 20:00 tot 22:00 uur. De lessen worden wekelijks gegeven op dezelfde dag en tijd. Aanmelden is niet nodig. Iedereen is altijd welkom voor een gratis proefles.

Ontdek, omdat het werkt

Tijdens de cursus wordt kennis gemaakt met de vorm en wordt de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van de tai chi. De rustig uitgevoerde, zachte bewegingen zijn voor iedereen geschikt. Doe mee met een proefles en ontdek op wat voor manier deze eeuwenoude Chinese bewegingskunst jou kan helpen.

Positief effect op de gezondheid

Beoefening van Taoist Tai Chi kunsten geeft rust en maakt je sterk en flexibel. Het begint heel simpel met het volgen van het voorbeeld van de instructeur, en al snel ontdek je de effecten op je spieren, pezen, botten en organen. Het is een manier van bewegen, die stilte en balans brengt en je lichaam aanzet tot natuurlijk herstel.

Wereldwijd

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi geeft les op 30 locaties in Nederland en wereldwijd zijn we actief in 26 landen. Als deelnemer ben je welkom in al onze leslocaties. Dit geeft je de mogelijkheid om meermaals per week te oefenen.

Kijk op www.taoist.nl voor de lestijden en –dagen van locaties in Nederland.