• Amstelveen InZicht

Amstelveen InZicht passeert bezoekersgrens van 3.000

AMSTELVEEN Sinds de opening in juni 2017 hebben ruim 3.000 mensen het belevingscentrum Amstelveen InZicht bezocht. Amstelveen Inzicht is gevestigd op het Stadsplein 103 (boven de Bibliotheek Amstelland). Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor informatie over grote projecten zoals de Amstelveenlijn, de verbreding van de A9 en het Stadshart.

Wethouder Jeroen Brandes (Amstelveenlijn} en wethouder Herbert Raat (A9 en Stadshart) zijn blij dat inwoners het belevingscentrum weten te vinden. ¨Goed informeren van onze inwoners is cruciaal. Er gaat de komende jaren flink wat gebeuren in Amstelveen. Af en toe zal er wat misgaan of duurt het langer dan verwacht. De les van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam is dat je actief vertelt wat er aan de hand is. Ook als het een keer tegenvalt."

Medewerkers van Amstelveen InZicht informeren op laagdrempelige wijze over de grote projecten in Amstelveen. Ook zijn er met regelmaat experts van Metro en Tram en Rijkswaterstaat aanwezig. Het belevingscentrum werpt een blik op de toekomst. Bezoekers komen door middel van beeld en geluid meer te weten over lopende en toekomstige projecten.

Amstelveen InZicht is open op woensdag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur, op donderdag van 12.00 tot 19.00 uur en iedere eerste en derde zaterdag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur. Iedere woensdagmiddag houden adviseurs van het Stadshart en de Amstelveenlijn spreekuur, iedere donderdagmiddag adviseurs van het project A9. Meer informatie, activiteiten en nieuws over de drie grote projecten zijn te vinden op www.amstelveeninzicht.nl.