• Dierentehuis Amstelveen

Baasje gezocht voor broer en zus

AMSTELVEEN Dierentehuis Amstelveen zoekt een rustig thuis voor Caprero (katertje) en Guacamole (poesje), broer en zus. Ze zijn ongeveer 6 maanden oud. Hun leeftijd is een schatting, omdat ze als vondeling bij het asiel zijn binnengebracht. Ze hebben weinig mensen gezien en zijn ter socialisatie bij een gastgezin ondergebracht.

Beide katjes zijn al vooruit gegaan. In het gastgezin lopen zij lekker vrij rond, laten zich aaien en spelen met kattenspeeltjes en de andere aanwezige katten. Met Caprero, het mannetje, het gaat het inmiddels zo goed dat hij eigenlijk wel klaar is voor adoptie. Het vrouwtje Guacamole heeft echter nog wat meer tijd nodig. Zij blaast nog steeds bij alle nieuwe situaties en alle onverwachte bewegingen. Caprero geeft Guacamole het goede voorbeeld en zij trekt zich dan ook enorm aan hem op. Het Dierentehuis is op zoek naar iemand die deze broer en zus in een rustige omgeving een veilig thuis kan bieden en die Guacamole de tijd wil/kan gunnen om samen met Caprero nog verder aan haar zelfvertrouwen te werken.

Belangstellenden kunnen een e-mail met daarin een duidelijke uitleg over de thuissituatie sturen naar info@dierentehuisamstelveen.nl. Omdat Guacamole en Caprero nog bij het gastgezin verblijven heeft het geen zin om bij het asiel langs te komen.