• De Meerkamp viert het 25-jarig bestaan met diverse activiteiten.

    De Meerkamp

De Meerkamp viert 25-jarig bestaan met feestweek

AMSTELVEEN Dit jaar bestaat De Meerkamp 25 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum houdt De Meerkamp van 22 juni tot en met 28 juni een feestweek met activiteiten en evenementen. In de feestweek zijn alle Aquasport-lessen voor iedereen toegankelijk en staan deze lessen in het teken van het 25-jarig bestaan. Ook tijdens de recreatieve uren is er van alles te doen. Er is een dj-festival, een opblaas funcenter, ouder kind spelparcours en nog veel meer.

Tijdens de hele week bedraagt de entreeprijs 2,50 euro per keer. Binnen kunnen bezoekers deelnemen aan alle aquasporten en activiteiten die op dat moment plaatsvinden. Dit biedt de kans om kennis te maken met bijvoorbeeld Aquafitness, Aquathaibox, Bootcamp, Baby en Peuterles. Meer Bewegen Voor Ouderen, Aqua Yochi of een lesje slagverbetering.

Ook de huurders en sportverenigingen laten zich zien op de verjaardag van De Meerkamp. Er is volleybal met AMVJ Martinus, freerunnen met de Sportkidsclub, schaken met levensgrote schaakstukken met schaakvereniging Pegasus, circus met Pretpiste, duiken met duikteam Nemo, basketbal met MBCA, aqua-bewegen met Fysiotherapiepraktijk Dekker, conditie trainen met Michael Weber, rolstoeldansen met stichting Rolstoeldansen Nederland, aqualessen voor mensen met chronische problemen met CARA-fit, Tang Soo Do met de Tang Soo Do Amstelveen en multisportlessen van Monkey Moves. Ook de Beweegbus staat met uitdagende spellen en activiteiten de hele week op het buitenterrein.

De zwem4daagse is dit jaar onderdeel van de feestweek, van dinsdag tot en met vrijdag kunnen liefhebbers elke dag 250 of 500 meter zwemmen voor een medaille. Aanmelden hiervoor kan bij de receptie.

Wie wil weten of hij of zij aan de Nationale Norm Zwemveiligheid voldoet, kan op zondag 23 juni de nationale zwemtest doen. Iedereen kan het uitdagende parcours van deze Challenge afleggen: volwassenen, kinderen en schoolklassen. Na het afleggen van de Challenge ontvangen deelnemers een certificaat met een persoonlijk advies hoe de zwemvaardigheden, waar nodig, te verbeteren. Het is volgens De Meerkamp een goede test zo vlak voor de vakantie.

Het volledige programma is te vinden op https://meerkamp.nl/