Dood vrouw Prunuslaan blijkt gevolg misdrijf

AMSTELVEEN De 50-jarige vrouw die op dinsdag 19 september dood werd aangetroffen in haar appartement in de Prunuslaan in Amstelveen blijkt het slachtoffer te zijn geworden van een misdrijf. Dat maakte de politie dinsdagavond bekend in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Het slachtoffer is Wioletta Rogozinska. Ze was van oorsprong Pools en werkte hier zelfstandig als schoonmaakster bij verschillende klanten. Politie Amstelveen deed in de uitzending een oproep aan iedereen die meer weet of over haar om zich te melden. Het gaat dan onder meer om haar bezigheden en met ze omging, en of ze bijvoorbeeld problemen met iemand had.

Het laatst bekende moment dat de vrouw nog leefde, was maandag18 september rond het middaguur. De politie vraagt mensen die Wioletta Rogozinska nog hebben gezien of gesproken tussen die maandag en die dinsdag - of de periode daarvoor - om contact op te nemen met de politie. Dat geldt ook voor mensen die in die periode iets is opgevallen rond de Prunuslaan in Amstelveen.

Tips kunnen telefonisch doorgegeven worden aan de politie via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Voor meer info: https://opsporingverzocht.avrotros.nl/