Geen Glazen Huis RTVA, maar wel actie voor lokaal goed doel

AMSTELVEEN De lokale omroep RTVA staat dit jaar niet met een glazen huis in Amstelveen ter ondersteuning van de 3FM-actie Serious Request. De lokale omroep gaat dit keer van 27 tot en met 30 december het jaar 2017 muzikaal uitluiden vanuit de vernieuwde Annakerk, tegenwoordig kortweg ANNA genoemd. Daarmee wordt geld ingezameld voor een lokaal goed doel.

,,De afgelopen jaren hebben we met RTVA Serious Kerst georganiseerd. Met succes, maar in een glazen huis is er weinig contact met het publiek en binnen RTVA vinden we het ook beter om een plaatselijk goed doel te kiezen. We zijn immers een lokale omroep,´´aldus Ernst Jan Wilhelmis, adjunct-hoofdredacteur en eindredacteur van RTVA. ,,Welk goed doel dit wordt houden we nog even geheim. Op het ogenblik is een enthousiaste projectgroep druk bezig een naam te verzinnen voor de actie en wordt ook nog druk nagedacht over de invulling.´´

ANNA is volgens Wilhelmis de perfecte locatie om met alle Amstelveners het jaar goed af te sluiten en om zich gezamenlijk in te zetten voor een goed lokaal doel. De komende weken komt de omroep met meer informatie over de actie.