• Lennart de Looze

    Kaja Mali

GroenLinks houdt enquête over bestemming Griffioen

AMTELVEEN GroenLinks Amstelveen houdt een enquête over de toekomstige bestemming voor het cultuurcentrum Griffioen in Uilenstede.

De Vrije Universiteit gaat in de loop van 2018 de activiteiten van het cultuurcentrum Griffioen op Uilenstede verplaatsen naar de VU-campus in Amsterdam. Hierdoor komt het gebouw van het cultuurcentrum Griffioen vrij voor een nieuwe bestemming. GroenLinks Amstelveen wil dat de Uilenstede campus een bruisend centrum wordt voor studenten en Amstelveners. Daarom hoort de partij graag van Uilenstede bewoners, de studenten hun mening. Maar ook andere Amstelveners die gebruik maken van de faciliteiten die het cultuurcentrum op dit moment nog in Amstelveen biedt, zijn welkom om hun mening te geven.

GroenLinks heeft een online-enquête opgesteld. Deze enquête is te vinden op de website amstelveen.groenlinks.nl en de sociale mediakanalen van de partij. ¨Wij willen van de inwoners horen wat zij graag met het leegkomende gebouw van de Griffioen op Uilenstede zouden doen," aldus Lennart de Looze, student politicologie die bij GroenLinks op de vijfde plaats staat voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. ¨We zullen de peiling meenemen op het moment dat de plannen voor het theatergebouw op Uilenstede besproken worden in de Amstelveense gemeenteraad. Uiteraard leggen we de uitkomst ook voor aan DUO, de eigenaar van het gebouw."