• Publiek maakt kennis met Hudson s Bay

    ANP Foto

Hudson´s Bay opent op 14 maart de deuren

AMSTELVEEN Hudson's Bay opent op donderdag 14 maart deuren van haar nieuwe warenhuis in het Stadshart Amstelveen. De opening wordt gevierd met leuke activiteiten en speciale openingsaanbiedingen.

Burgemeester Bas Eenhoorn, wethouder Herbert Raat en storemanager Jeroen Joosten verrichten om 10.00 uur de officiële opening. De presentatie is in handen van stylist Fred van Leer. Op het Buitenplein speelt de band Brassta La Vista live spelen, en op het moment van opening wordt er confetti de lucht ingeschoten met tweehonderd gouden tickets. De gelukkige winnaars vangen een giftvoucher variërend in waarde van 10 tot 500 euro. Na het officiële openingsmoment wordt het publiek uitgenodigd om het warenhuis te komen verkennen.

De opening van Hudson's Bay Amstelveen zal tot en met zondag 17 maart worden gevierd met activiteiten en speciale openingsaanbiedingen. Bovendien ontvangt iedereen die member wordt tijdens het openingsweekend op veel merken 10% korting. Daarnaast kunnen gasten genieten van een gratis kopje koffie en een heerlijke donut. "Als speciale gast is nijntje aanwezig om haar allergrootste kleine fans te ontmoeten", aldus storemanager Jeroen Joosten.

Het nieuwe warenhuis in Amstelveen heeft een ´urban look & feel´. De bestaande industriële architectuur van het pand is behouden gebleven, waardoor de aandacht nog meer uitgaat naar de uiteenlopende collecties.

In het nieuwe warenhuis is veel ruimte gecreëerd voor fashionmerken zoals Y.A.S, Na-Kd, Selected, Calvin Klein Jeans, Superdry, en Tommy Hilfiger. Op de parterre is een uitgebreide cosmetica-afdeling met onder andere een MAC-counter en een uitgebreid cadeau-assortiment in de Gift Boutique. Verder heeft Hudson's Bay Amstelveen een aangepaste home collectie, met merken zoals Vandyck, Iittala en Villeroy & Boch.