• Belevingscentrum InZicht

    Archief BDU

InZicht zaterdag middelpunt van Dag van de Bouw

AMSTELVEEN Amstelveen InZicht vormt op 2 juni vanaf 12.00 uur het middelpunt van de activiteiten in het kader van de Dag van de Bouw in Amstelveen. In het belevingscentrum aan het Stadsplein 103 vinden diverse activiteiten plaats voor jong en oud. Naast fiets- en busexcursies naar bijzondere bouwlocaties in Amstelveen geven de initiatiefnemers Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam, Metro en Tram, Vital en gemeente Amstelveen uitgebreid informatie over de A9, Amstelveenlijn en ontwikkelingen Stadshart.

Tijdens de Dag van de Bouw maken streetartists een 3D-schilderij van de Amstelveenlijn. Zo krijgen bezoekers een indruk hoe de ongelijkvloerse kruisingen die in het traject komen, eruit gaan zien. Daarnaast tonen Rijkswaterstaat en aannemer VITAL een aantal van hun werkvoertuigen.

Omdat Amstelveen InZicht bijna 1 jaar bestaat is er ook een kleurwedstrijd waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Verspreiding van de kleurplaten gaat via de basisscholen. Ze liggen ook op het raadhuis en bij Amstelveen InZicht. Downloaden kan ook via http://amstelveeninzicht.nl/dag-van-de-bouw-2-juni  Hier staat ook het meest actuele programma van de Dag van de Bouw.