• ANP Foto

Lidl opent derde winkel in Amstelveen

AMSTELVEEN Supermarktketen Lidl opent op woensdag 17 juli om 09.00 uur een nieuwe winkel in Amstelveen aan het Groenhof. Klanten kunnen vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen 'van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs'. De winkel is zeven dagen per week open.

VEEL AANDACHT VOOR VERS De nieuwe vestiging, dat deel uit maakt van winkelcentrum Groenhof, is voorzien van een volwaardig assortiment. Er is veel aandacht voor dagverse producten, non-food artikelen en verzorgingsproducten. De warme bakkerij zorgt dagelijks voor een ruime variatie aan verse broodjes, van zoet tot hartig.

TROTS Supermarktmanager Fatih is trots op nieuwe winkel. "Wij willen iedereen van harte uitnodigen om de opening met ons te vieren. Iedere klant ontvangt rond 8.30 uur een lot, waarmee er kans kan worden gemaakt op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs openen wij om 09.00 uur op feestelijke wijze de winkel. De eerste 150 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen. Verder zijn er gedurende de hele week er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen", aldus supermarktmanager Fatih.

GEEN SIGARETTEN EN TABAK Deze supermarkt verkoopt geen sigaretten en tabak. In nieuwe Lidl winkels worden namelijk geen tabakswaren meer verkocht. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten. De supermarktketen bouwt de verkoop richting 2022 gefaseerd af.

Het adres is Groenhof 157, Amstelveen. De openingstijden zijn maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 20.00 uur.