• ANP Foto

Medewerkers HP Enterprise houden inzameling voor Voedselbank

AMSTELVEEN Medewerkers van Hewlett Packard Enterprise in Amstelveen houden vrijdag 20 september bij drie supermarkten inzamelingsacties voor Voedselbank Amstelveen. Het bedrijf heeft 20 september wereldwijd uitgeroepen tot een vrijwilligersdag. In Nederland is ervoor gekozen om de Voedselbank te ondersteunen met inzet van HPE medewerkers.

De drie supermarkten waar de inzamelingsacties in Amstelveen worden gehouden zijn: Albert Heijn aan Westwijkplein 7, Albert Heijn in winkelcentrum Middenhoven en Jumbo in Groenhof. Van circa 9.30 tot 16.00 uur vragen medewerkers van HPE bij de ingang van de supermarkt aan de klanten of zij bij het doen van hun boodschappen één of meer producten extra willen kopen en willen doneren. De klanten ontvangen van de medewerkers van HPE een lijstje met producten waar grote behoefte aan is. De te doneren producten kunnen samen met de boodschappen afgerekend worden aan de kassa. Bij de uitgang staan medewerkers van HPE klaar om de extra ingekochte artikelen van de donateurs in ontvangst te nemen.

Er zijn ook vrijwilligers van de Voedselbank aanwezig om informatie over de Voedselbank te geven. Voor meer informatie over de voedselbank: http://voedselbankamstelveen.nl/