• Novotel Amsterdam City

Novotel Amsterdam City biedt goed doel een gratis luxe kerstdiner

AMSTELVEEN Na een eerder succesvol kerstdiner van Novotel Amsterdam City in samenwerking met Stichting Cordaan, heeft het hotel besloten ook dit jaar weer een gratis kerstdiner te organiseren voor een goed doel of stichting uit Amsterdam of Amstelveen. Potentiële deelnemers kunnen zich tot uiterlijk 20 oktober opgeven.  

Het diner, dat volledig op kosten van Novotel Amsterdam City wordt georganiseerd, biedt plaats bieden aan 100 tot maximaal 125 personen die in de week voor Kerst met elkaar kunnen dineren. Het hotel zorgt niet alleen voor een all-inclusive diner, maar ook voor passend entertainment. De organisatie die uiteindelijk wordt gekozen hoeft zich tevens niet druk om vervoer naar huis: dat wordt geregeld door Van Dommelen uit Amstelveen. Zo kunnen de medewerkers en/of vrijwilligers in alle gezelligheid van het diner genieten.  

INSCHRIJVEN Organisaties die vinden dat vrijwilligers en/of medewerkers het verdienen om in de week voor Kerst met zijn allen gratis te genieten van een kerstdiner in stijl kunnen zich inschrijven door te mailen naar jeroen.vangils@accor.com. Enige voorwaarde is dat de organisatie gevestigd moet zijn in Amsterdam of Amstelveen. Inschrijven kan tot uiterlijk 20 oktober 2019.