• Directievoorzitter Ugur Pekdemir van Rabobank Amstel en Vecht.

    Naomi Heidinga

Rabobank opent maandag vestiging Van Heuven Goedhartlaan

AMSTELVEEN De verhuizing van het team adviseurs van Rabobank van de Van der Hooplaan naar de nieuwe locatie aan de Van Heuven Goedhartlaan 7 (nabij het Stadshart) is maandag 2 september afgerond. Directievoorzitter Ugur Pekdemir van Rabobank Amstel en Vecht nodigt alle klanten uit om maandag tussen 9:30 en 10:30 uur langs te komen. "Ik reik de eerste 100 klanten een cadeau uit," kondigt hij aan.

De verhuizing betreft alleen het personeel. De automaten, zoals de geld- en sealbag-automaat, zijn in de vestiging op de Van der Hooplaan achtergebleven. Klanten die geld willen opnemen of ondernemers die geld willen afstorten kunnen dat op die locatie blijven doen. Voor service en financieel advies zijn klanten echter voortaan welkom op de nieuwe locatie aan de Van Heuven Goedhartlaan 7.

"'Met het onder één dak samenvoegen van alle adviesdiensten kunnen we klanten nog beter helpen met vragen, of het nu gaat over je bankpas, je woning of je bedrijf. Het pand is niet alleen centraal gelegen op loopafstand van het Stadshart en het Openbaar Vervoer, maar ook comfortabel ingericht en voorzien van genoeg spreekkamers," aldus directievoorzitter Ugur Pekdemir.

De bankwinkel aan de Van Heuven Goedhartlaan 7 is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Een afspraak maken kan voor een tijdstip binnen of buiten de openingstijden. Bij de vestiging aan de Van Heuven Goedhartlaan is geen geldautomaat beschikbaar.

Voor meer informatie: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/amstel-en-vecht/