• Niels Righarts, de eigenaar van Stadscafé De Pannenkoek.

    Stadshart Amstelveen
  • Het pannenkoekenrestaurant aan het Buitenplein.

    Stadshart Amstelveen

Pannenkoekenrestaurant opent deuren in Stadshart

AMSTELVEEN Het horeca-aanbod in Stadshart Amstelveen is uitgebreid met een pannenkoekenrestaurant. Vandaag vond de officiële opening plaats van Stadscafé De Pannenkoek op het Buitenplein. Naast een ruim aanbod aan pannenkoeken heeft het café ook lunch- en borrelgerechten op het menu staan. Verder is er een 'Pannenkoek-uit-het-vuistje' voor onderweg verkrijgbaar. Ook wordt een 'Familiestapel pannenkoeken' op traditionele wijze geserveerd  met een deksel en een pannenlap er bovenop.

De eigenaar van de onderneming Niels Righarts heeft het voormalige winkelpand aan het Buitenplein omgebouwd tot een voor het Stadshart uniek pannenkoekencafé. "Ik ben heel tevreden met het resultaat, mijn droom om een eigen restaurant te openen is werkelijkheid geworden. Samen met mijn vriendin Mariët Vaneveld, creatief adviseur van de onderneming, hebben we een huiselijke sfeer met een industriële tint weten te creëren."


Ter gelegenheid van de officiële opening houdt De Pannenkoek een pannenkoekendriedaagse, waarbij bezoekers tot en met zondag getrakteerd worden op speciale kortingsacties. Alle kinderen die een pannenkoek komen eten op zondag 30 september kunnen ook tussen 12:00 uur en 17:00 uur geschminkt worden. Stadscafé De Pannenkoek is zondag en maandag van 11.30 uur tot 21.00 uur geopend en dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 21.00 uur.