• Gemeente Amstelveen

Presentatie van nieuwe plattegrond 'Experience Amstelveen'

AMSTELVEEN Wethouder Maaike Veeningen (Economische Zaken) heeft maandag in Brasserie Paardenburg de eerste exemplaren van de plattegrond 'Experience Amstelveen' overhandigd aan raadslid Inza Gast en Charles Wijnen Gonzalez, vertegenwoordiger van IN Amsterdam.

In deze nieuwe stadsplattegrond staat informatie over cultuur, recreatie en voorzieningen in Amstelveen voor bezoekers en expats. De plattegrond is ontwikkeld in samenwerking met Amsterdam In Business. De ´citymaps´ worden in kartonnen displays verspreid over 30 locaties in en om Amstelveen. Het gaat om locaties als hotels, B&B's, het Stadshart, recreatiebedrijven, bezoekerscentrum Amsterdamse Bos, Expatcenter WTC, Internationale school en Schiphol.

De citymap is ook te downloaden via de website van de gemeente. De displays zijn ook te bestellen (max. 5) via r.heins@amstelveen.nl en af te halen bij de balie van het Raadhuis.

Tijdens de bijeenkomst werd ook de samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Amstelveen en Amsterdam Marketing ondertekend door wethouder Veeningen en Stephanie Dekker, directeur cliëntrelaties van Amsterdam Marketing. Ze bekrachtigden daarmee de samenwerking. Voor een betere positionering doet Amstelveen nu mee op de digitale kanalen van I Amsterdam en Uit en neemt deel aan de campagne ´Amsterdam Bezoeken, Holland Zien´.