• AmstelveenSport

Amstelveense ouderen kunnen meedoen aan rollatorloop

AMSTELVEEN AmstelveenSport roept Amstelveense ouderen met een rollator op om op woensdag 4 september mee te doen aan de tiende editie van de rollatorloop in het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid. Iedereen die met een rollator 400, 1.000 of 2.500 meter kan lopen, wordt uitgenodigd om deel te nemen. De rollatorloop is een initiatief van Stichting Buurtzorg en het Olympisch Stadion en is in het leven geroepen om mensen te stimuleren in beweging te blijven.

De tiende verjaardag wordt éxtra feestelijk met een stuk taart voor iedereen, oud-Hollandse spellen en een optreden van de populaire zangeres Imca Marina. Er is ook een Rollator Obstacle Walk. Het volledige programma en meer informatie is te vinden op http://www.rollatorloop.nl/

AmstelveenSport zorgt voor begeleiding van deelnemers tijdens deze dag. De organisatie zorgt ervoor dat zij met hun rollator vanaf een van de drie ophaalpunten in Amstelveen naar het Olympisch Stadion en weer terug naar het ophaalpunt worden gebracht. Deze vys vertrekt op woensdag 4 september om 11.45 uur vanaf Dignahof aan Dignahoeve 174, om 12.05 uur vanaf Klaasje Zevenster aan Klaasje Zevensterstraat 103 en om 12.25 uur vanaf Middenhof aan Dr. Willem Dreesweg 155.

Het is volgens AmstelveenSport verstandig om iets te drinken en te eten mee te nemen. Ook wordt aangeraden om regenkleding mee te nemen.

De kosten bedragen 5 euro (gepast te betalen in de bus).

Aanmelden ka door een e-mail te sturen naar m.regelink@amstelveensport.nl met de vermdling ´Ik wil mee met de rollatorloop op woensdag 4 september´. Aanmelding moet met vermelding van voor- en achternaam, telefoonnummer en de gewenste ophaallocatie (Dignahoeve, Klaasje Zeventer of Middenhof). Aanmelden kan ook telefonisch via nummer 088-858.5104.