• Archief BDU/Naomi Heidinga

Buitenspeelbus gaat weer op pad in Amstelveen

AMSTELVEEN De Buitenspeelbus gaat de komende twee weken weer op pad in Amstelveen met diverse sport- en spelactiviteiten.

In de week van maandag 12 augustus tot en met donderdag 15 augustus staat de buitenspeelbussen van 15.00 tot 17.30 uur en van 19.00 tot 21.00 uur in de wijken Groenelaan (bij de Mont Blanc-flat), Bovenkerk (in het Urbanuspark) en in Keizer Karelpark (bij de badjes aan de Doctor Plesmansingel). In Bovenkerk is op 15 augustus ook korfbalvereniging KVA van de partij van 15.30 tot 17.30 uur om een korfbalclinic te verzorgen

In de week van maandag 19 augustus tot en met donderdag 22 augustus vinden de sport- en spelactiviteiten plaats in Westwijk (Middachten), Nes aan de Amstel (Pastoor van Zantenlaan) en Bankras/Kostverloren (op het schoolplein van de Wending). Ook in deze wijk vinden de activiteiten plaats van 15.00 tot 17.30 uur en van 19.00 tot 21.00 uur. Op donderdag 22 augustus geeft korfbalvereniging KVA ter aanvulling op de Buitenspeelbus-activiteiten een korfbalclinic aan Middachten in Westwijk.

Spelen is op eigen risico en kinderen die niet zelfstandig kunnen spelen, moeten begeleiding meenemen.

Als het een klein beetje regent, gaan de activiteiten gewoon door. Maar als het echt te gek wordt, dan rijdt de bus niet uit. Op de Facebookpagina van de Buitenspeelbus wordt hierover actuele informatie gegeven.