• SBS6
  • SBS6

SBS6 Kerstparade in Stadshart Amstelveen

AMSTELVEEN Stadshart Amstelveen is zaterdag 22 december van 17.00 uur tot 18.30 uur het toneel van  de 12e editie van de SBS6 Kerstparade. In aanloop naar de kerstdagen rijdt de kerststoet dan een route door Amstelveen rond het Stadshart. De optocht bestaat onder meer uit levende speelgoed-acts, een grote kersttrein, verschillende kerstfiguren, dansende elfjes, kerstkoren- en optredens. Het blijft nog een verrassing welke bekende SBS6-gezichten allemaal zijn te zien tijdens de parade.

De SBS6 Kerstparade wordt sinds 2007 jaarlijks gehouden. Wat ooit begon als een bescheiden optocht in Almere is inmiddels uitgegroeid tot een indrukwekkend kerstspektakel. Voorgaande jaren deed de parade onder meer Eindhoven, Sittard en Hoofddorp aan. Dit jaar verwelkomt Stadshart Amstelveen voor het eerst dit landelijke evenement. De winkeliersvereniging reageert trots; "We zijn erg trots dat onze winkeliersvereniging erin is geslaagd om dit evenement naar Amstelveen te halen," aldus Hans de Groot (voorzitter winkeliersvereniging). Na de kerstparade zijn veel winkels en horeca geopend tot 21.00 uur.

De SBS6 Kerstparade wordt mede mogelijk gemaakt door SBS6, de winkeliersvereniging van Stadshart Amstelveen, en in samenwerking met Gemeente Amstelveen. Voor meer informatie:  http://www.stadshartamstelveen.nl