Sint Maartenoptochten in diverse wijken

AMSTELVEEN Ter gelegenheid van het Sint Maartensfeest vinden zaterdag 11 november optochten in diverse wijken plaats. In Randwijck vindt van 18.30 tot 19.30 uur een optocht met drumband Ritmo Percussion plaats. De optocht start vanaf het schoolplein aan het Catharina van Clevepark 10. Voorafgaand is er vanaf 18.00 uur chocomelk voor de kinderen en glühwein voor de ouders.

Ook in Patrimonium wordt zaterdag 11 november een muzikale Sint Maartenoptocht gehouden. De tocht start om 18.30 uur vanaf het Vijverplein en voert via de buurt naar het Pluspunt. Wie wil helpen kan mailen of appen naar Yvonne Westenberg via jurnee.yw@gmail.com of 06-5192.7202.

In Middenhoven start de Sint Maartenoptocht zaterdag 11 november om 18.30 uur bij De Meent aan Orion 3. De tocht gaat naar De Middenhof, waar de kinderen worden getrakteerd op warme chocola, speculaas, snoep en een mandarijntje. De tocht duurt ongeveer een uur. ´s Middags kunnen kinderen al lampionnen maken in winkelcentrum Middenhoven

In Westwijk vindt ook een optocht plaats onder begeleiding van live muziek. De optocht begint op 11 november om 17.30 uur op het Westwijkplein. Na afloop is er warme chocolademelk.