• Ans Markus geeft rondleidingen op zondag.

    Naomi Heidinga

Tentoonstelling Ans Markus in Museum Jan van der Togt verlengd

AMSTELVEEN De overzichtstentoonstelling van Ans Markus in Museum Jan van der Togt is wegens succes met drie weken verlengd: tot en met 28 januari 2018. De

expositie trok tot dusver al bijna 15.000 bezoekers.

Het is voor het eerst dat alle creatieve uitingen van Ans Markus (1947) op één plek te bewonderen zijn. De overzichtstentoonstelling toont onder meer geschilderde portretten, bronzen beelden en klein werk in porselein. Elke zondag geeft Markus een instaprondleiding door haar expositie.

Bij de tentoonstelling is een tweede druk van het boek 'Ans Markus - Als ik jou was…' verschenen. De eerste druk kwam in 2016 uit bij haar expositie in Museum de Fundatie. Het boek is in de museumwinkel te koop voor 24,95 euro.

De volgende tentoonstelling in Museum Jan van der Togt vindt plaats van 3 februari tot en met 15 april 2018 onder de titel 'Walasse Ting: The Amsterdam Years'.

Museum Jan van der Togt staat aan Dorpsstraat 50 in Amstelveen. Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur (eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten).

Toegangsprijzen: Volwassenen 8 euro (kinderen tot 12 jaar en Museumkaart-houders gratis).Vanaf 1 januari 2018 is de entreeprijs voor volwassenen 10 euro.

Voor meer informatie: www.jvdtogt.nl