• Pixabay

Voetbalteams strijden om Kampioenschap van Amstelveen

AMSTELVEEN De eerste voetbalteams van Ouderkerk (zaterdag), Amstelveen Heemraad, Sporting Martinus (zaterdag), Rkavic, Sporting Martinus (zondag), Roda’23 (zondag), AMVJ en NFC (zondag) strijden deze week op het SNS Voetbalkampioenschap in Amstelveen. De eerste vier teams komen uit in poule A en de andere vier in poule B. De wedstrijden in poule A worden woensdagavond gespeeld en de wedstrijden in poule B op donderdagavond. Aanvang 19.30 uur.

Zaterdag is de finaledag. De nummers 3 en 4 van beide poules spelen dan om respectievelijk om 13.00 tegen elkaar. Om 15.00 uur staan het duel tussen de nummers 2 van beide poules en de finale tussen de nummers 1 op het programma. Alle wedstrijden worden gespeeld op het terrein van Sporting Martinus aan de Amsterdamseweg 247. De ploeg blies de strijd om het Kampioenschap van Amstelveen vorig jaar met succes nieuw leven in.

De winnaar ontvangt de Wisselbeker van het Amstelveens Sportbedrijf, een cadeaubon van SNS Bank Amstelveen voor bezoek aan de KNVB Campus in Zeist en een beker van GoldCar. De overige finalisten ontvangen tevens een mooi prijzenpakket dankzij sponsoren.