• Eric Martin

Waterschap verloot nachtje kamperen op geheime plek

AMSTELVEEN Waterschap Amstel, Gooi en Vecht (AGV) verloot met Hemelvaart een uniek nachtje slapen op een verborgen plek midden in de natuur. Wie mee doet maakt kans op een overnachting in een classic camper voor hem of haar met partner of vriend(in).

De winnaars slapen in totale stilte en worden gewekt door een loeiende koe of de ochtendzang van een vogel. Waar de camper in het beheergebied van AGV staat, houdt het waterschap nog even geheim. Het nachtje in de classic camper vindt plaats in het weekend van 1 en 2 juni. Wie mee wil doen moet een e-mail sturen naarcultuurenrecreatie@waternet.nl o.v.v. 'classic camper' en aangeven waarom hij of zij een nachtje in de natuur verdient en wie hij of zij graag mee wilt nemen. 

WATERERFGOED Deze actie maakt onderdeel uit van Droogwaterland, een manier waarop Waterschap AGV bewoners kennis laat maken met het werk van het waterschap en de recreatiemogelijkheden en watererfgoed in het beheergebied. Het waterschap onderhoudt dit gebied met zijn kilometerslange dijken, kades, plassen, rivieren en polders. Met molens, gemalen en sluizen wordt het waterpeil op het juiste niveau gehouden om de polders droog te houden. Voor informatie over routes, excursies en activiteiten: www.agv.nl/droogwaterland.