• Paul Bergen/ANP

Wereldster Martin Garrix feliciteert De Meerkamp

AMSTELVEEN Hij behoort tot de beroemdste en bekendste dj's ter wereld, maar toch is hij niet vergeten waar het allemaal begon. En daarom stuurde dj Martin Garrix zwembad De Meerkamp een felicitatiefilmpje vanwege hun 25ste verjaardag

Hij treedt over de hele wereld op voor tientallen duizenden mensen per show. Martin Garrix werd in 2016, 2017 en 2018 verkozen tot nummer 1-dj van de wereld door het Britse 'DJ Magazine' en is dus zonder enige twijfel een absolute wereldster. Maar ook de allergrootsten zijn ooit klein begonnen, en Garrix is niet vergeten waar hij ooit zijn eerste stappen als dj zette. 

SUPERSTER Dat blijkt uit een felicitatiefilmpje voor zwembad De Meerkamp dat Garrix onlangs opnam. De superster kwam in 1996 in Amstelveen ter wereld als Martijn Gerard Garritsen en ging onder meer naar het Keizer Karel College. Hij begon zijn carrière als dj dan ook lokaal, namelijk bij de zwemdisco in De Meerkamp waar hij als 13-jarige zijn eerste stappen in de muziekwereld zette.

Of hij ooit nog op zal treden in het zwembad, is maar zeer de vraag. Maar het siert de dj zeker dat hij zijn wortels niet vergeet. 

Bekijk het filmpje hieronder.