• Tim op de TandemTaxi met EHBO-instructeur Turan van het Rode Kruis, onderweg naar Tafeltennisvereniging Amstelveen.

    Zorg en Zekerheid

Tim den Beste rijdt met tandemtaxi door Amstelveen

AMSTELVEEN Tim den Besten rijdt woensdagmiddag 4 december als fiets- en gesprekspartner met een tandemtaxi door Amstelveen. De tandemtaxi is onderdeel van een campagne van regionale zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. Op woensdag 4 december heeft Amstelveen de primeur.

In een reeks video's, die vanaf 6 december online te zien zijn, gaat Tim den Besten op bezoek bij gezonde initiatieven van de zorgverzekeraar. Zo rijdt hij samen met EHBO-instructeur Turan van het Rode Kruis op de tandemtaxi naar een Amstelveense sportvereniging. Onderweg hoort Tim alles over het 'Veilig Sporten' project van Zorg en Zekerheid. 

Wie ook een ritje wil maken op de tandemtaxi met Tim den Besten, moet woensdag 4 december tussen 15.00 uur en 18.00 uur naar het Sandberghplein in Amstelveen komen. Wie TIm den Besten heeft gemist, kan deze week ook op één van de andere drie tandemtaxi's stappen. Ze rijden namelijk op 4, 6 en 7 december rond in Amstelveen

Zorg en Zekerheid geeft Amstelveen niet voor niets de primeur van de tandemtaxi. ´We kopen in deze regio de beste zorg in de buurt in: dicht bij huis, innovatief, gericht op de kracht van mensen. Wij kennen de regio en de zorgverleners en bieden, bewezen, het beste zorgadvies. Dat komt omdat wij ons sinds 1825 alleen bezighouden met zorg verzekeren, zonder winstoogmerk. Ook investeren wij in tal van gezonde projecten, zoals 'Veilig Sporten', waarbij we in de regio AED's en EHBO-koffers inclusief training beschikbaar stellen,´ aldus Zorg en Zekerheid.

Wie wil checken hoe laat en waar de tandems rijden, kan vanaf dinsdag 3 december meer informatie vinden op https://www.zorgenzekerheid.nl/tandemtaxi