Tips voor groepsactiviteiten in de omgeving van Amstelveen!

26-11-2019, 11:00 |Van onze partner

Heb je een vrienden of vriendinnenweekend waarbij jullie gezellig naar een groepsaccommodatie gaan om een leuke tijd te beleven? Dan zijn jullie ongetwijfeld op zoek naar leuke activiteiten die jullie in de omgeving kunnen gaan ondernemen! Daarom krijg je hieronder enkele tips zodat jullie je zeker niet hoeven te vervelen wanneer jullie naar Amstelveen toegaan. Bekijk ze gauw!

Cobra museum
Het Cobra Museum in Amstelveen is een museum voor moderne en hedendaagse kunst. Wanneer dit jullie ding is zullen jullie hier dan ook zeker weten een fijne tijd beleven. Het museum is vernoemd naar de Cobra beweging. Dit was een avant-garde kunstcollectief uit verschillende landen. Cobra is dan ook een acroniem voor de hoofdsteden van de landen waar de kunstenaars vandaan kwamen. Respectievelijk Copenhagen, Brussel en Amsterdam! Eén van de bekendste Nederlandse kunstenaars binnen het Cobra collectief was Karel Appel. Zeker niet de minste dus!

Geitenboerderij Ridammerhoeve
Bij geitenboerderij Ridammerhoeve kunnen dierenliefhebbers de dag van hun leven hebben. Er leven namelijk ongeveer honderd geiten op de boerderij en daarnaast kom je ook koeien, varkens, kippen en lammetjes tegen. Toch is de Ridammerhoeve meer dan alleen een boerderij vol met geitjes en andere dieren. Je kunt er namelijk kennis maken met biologische landbouw in alle facetten. Leuk én leerzaam dus!

Het Amsterdamse bos
Geitenboerderij de Ridammerhoeve ligt in het Amsterdamse Bos, een plek die ook zeker het bezoeken meer dan waard is. Dit mooie stuk natuur ligt namelijk pal naast Amstelveen en is op die manier heel gemakkelijk te bereiken vanuit jullie groepsaccommodatie. Er is ontzettend veel te doen in het Amsterdamse bos. Ga op avontuur in het klim bos bijvoorbeeld, of huur een sup board en peddel en verken het mooie gebied op een sportieve manier vanaf het water. Er is zelfs een open lucht theater en nog veel meer, dus ga zeker een kijkje nemen.

Het kersenbloesempark
Een andere bezienswaardigheid in het Amsterdamse bos die een eigen vermelding verdient is het bloesempark. Ieder voorjaar wachten de inwoners van Amstelveen met spanning op het moment dat de bomen in bloei komen. Niemand weet namelijk precies wanneer dit gebeurt, maar wanneer het zover is ontstaat er een prachtige omgeving vol met bloeiende bloesembomen. Neem een picknickmand mee en ga hier een middagje lekker zitten om het natuurschoon in je op te nemen.

Je hoeft je dus niet te vervelen!
Wanneer je in Amstelveen blijft zul je je ongetwijfeld goed vermaken. Veel plezier!