• Op zaterdagmorgen staat Family Fun Swim op het programma.

    De Meerkamp

Zwembad De Meerkamp wijzigt programmering

AMSTELVEEN Zwembad De Meerkamp heeft met ingang van maandag 26 augustus een nieuwe programmering. Op het programma staan onder meer nieuwe aquasporten en activiteiten voor het hele gezin. De aanpassingen in de dagprogrammering hebben ook gevolgen voor de algemene openstelling voor het banenzwemmen en het recreatief zwemmen. Bezoekers en deelnemers aan de lessen krijgen het advies om de website van het zwembad te checken voor zij naar het zwembad gaan, zodat ze niet voor verrassingen komen te staan.

In het nieuwe seizoen kunnen liefhebbers aquasport-lessen volgen die passen bij hun behoefte en conditieniveau op dit moment. Het is daarbij mogelijk om op elk moment over te stappen naar een zwaardere of lichtere aquasport; de 12 badenkaart aquasport is voor alle aquasporten geldig. Dat biedt de mogelijkheid om in dag en tijd te variëren, maar ook in intensiteit van de training. Aankomend seizoen kunnen belangstellenden onder meer deelnemen aan lichte intensiteitstraining (LIT, voorheen MBVO), medium intensiteitstraining (MIT, voorheen Hydrofit), hoge intensiteitstraining (HIT, voorheen Aquarobic) en dans intensiteitstraining (DIT).

Voor Amstelveen Beweegt Gezond (ABG) is de woensdagochtend toegevoegd aan het lesrooster. In het nieuwe seizoen is het dus mogelijk om op maandag, woensdag en vrijdag deel te nemen aan ABG. ABG is alleen voor volwassenen. Ze kunnen banenzwemmen maar ook aan diverse aquasporten deelnemen.

Volwassenen én ouders met kinderen kunnen op dinsdag en donderdag meedoen aan Amstelveen Beweegt Samen (ABS). Tijdens een sportieve ochtend of middag kunnen ze banenzwemmen en meedoen aan diverse aquasporten, met of zonder kind. Er is ook een speelhoek voor kinderen vanaf 1,5 jaar in zwemkleding met zwembandjes.

Ouders kunnen met hun kind (minimaal 1,5 jaar) ook meedoen aan PeuterSurvival. Tijdens de lessen wordt er gericht geoefend met veilig in het water zijn en uit het water komen. Ook voor kleuters vanaf 4 jaar is er een survivalles ter voorbereiding op zwemlessen. Onder begeleiding van een ervaren docent kunnen ouders watervrees bij hun kind wegnemen en wordt een begin gemaakt met het oefenen van zwemslagen.

Op zaterdag staat vanaf 31 augustus de Family Fun Swim op het programma van 10.00 tot 10.45 uur. Ouders en kinderen van 1 tot 11 jaar kunnen dan doen aan diverse activiteiten in het golfslagbad.

Voor meer informatie: 088-8585185 of https://meerkamp.nl/