• Sporting Martinus (zaterdag) verloor met 2-5 van Roda'23 (zaterdag).

    Koos van der Leest

Amstelveens Voetbalkampioenschap van start

AMSTELVEEN Het voetbalseizoen is woensdagavond in Amstelveen van start gegaan met de eerste twee wedstrijden van het SNS Amstelveens Voetbalkampioenschap 2019. Sporting Martinus (zaterdag) verloor met 2-5 van Roda'23 (zaterdag). Rkavic won gisteravond met 1-5 van Amstelveen Heemraad. Marcel Havermans van Amstelveen Heemraad meldde op Twitter dat die wedstrijd na 64 minuten gestopt werd, omdat er geen ballen meer waren om verder te kunnen spelen. 

Vanavond speelt Sporting Martinus (zondag) tegen NFC en Roda'23 tegen AMVJ. Alle wedstrijden worden gespeeld op het terrein van Sporting Martinus op Sportpark Overburg aan de Amsterdamseweg 247.

Zaterdagmiddag 24 augustus vinden de afsluitende wedstrijden plaats. Om 12.00 uur wordt op veld 1 de wedstrijd om de 5de en 6de plaats gespeeld en op veld 2 vindt de strijd plaats om de 7de en 8de plaats. Om 14.00 uur spelen de winnaars van poule A op veld 1 de finale en op veld 2 spelen de winnaars van poule B.

De wedstrijden worden gespeeld onder leiding van scheidsrechters en regels van de KNVB, maar wel met 5 wisselmogelijkheden. Er is een respectabel prijzenpakket samengesteld waaronder de Fair Play cup.