• Muziek- en Dansschool Amstelveen

´Beauty and the Beast & Revue´ door musicalleerlingen

AMSTELVEEN De musicalafdeling van Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen brengt op zaterdag 22 en zondag 23 juni ´Beauty and the Beast & Revue' op de planken in Schouwburg Amstelveen.

Na het grote succes van de voorstelling Hairspray vorig jaar, doen alle musicalgroepen, met leerlingen van 8 tot 18 jaar, weer mee. Zo staan er ruim 100 leerlingen op het toneel waarvan 21 leerlingen op het podium stralen tijdens ´Beauty and the Beast´. Het verhaal gaat over wat er gebeurt nadat een jonge, arrogante prins het verzoek van een oud vrouwtje om wat tegen beschutting tegen de kou De vrouw blijkt een tovenares en spreekt een vloek over de prins uit. Als hij niet heeft leren liefhebben voor het laatste blad van een roos die ze hem gaf er afvalt, zal hij altijd verdoemd blijven.

Tijdens de revue wordt een Disney-compilatie gebracht met nummers uit onder meer ´Hercules´, ´Vaiana´, ´Brave´ en ´Mary Poppins´. Tijdens de voorstelling op zondag 23 juni, is er een speciale rol weggelegd voor de leerlingen van de jaarcursus toneel. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via de website van de Schouwburg Amstelveen. De voorstellingen zijn op zaterdag 22 juni om 19.00 uur, op zondag 23 juni om 14.00 uur en om 16.30 uur.