• Bij Gluren bij de Buren treden artiesten op in huiskamers.

    Nike Liscaljet

Aanmelden nog mogelijk voor Gluren bij de Buren

AMSTELVEEN Het festival ´Gluren bij de Buren´ vindt op zondag 10 februari 2019 weer plaats in Amstelveen. In alle wijken van Amstelveen vinden die dag weer optredens van lokale podiumkunstenaars plaats in huiskamers van gastvrije bewoners. Wie zijn of haar huiskamer hiervoor ter beschikking wil stellen en artiesten die mee willen doen aan het festival, kunnen zichzelf aanmelden tot en met vrijdag 30 november via www.glurenbijdeburen.nl/Amstelveen.

Het concept is simpel: elke huiskamereigenaar is een dagje directeur van zijn/haar eigen poppodium of mini-schouwburg. Elke artiest speelt tussen 12.00 en 17.00 drie keer op het vloerkleed met een optreden van 30 minuten. Tijdens Gluren bij de Buren komen buurtbewoners bij elkaar op de koffie om te genieten van intieme optredens van lokale artiesten.

Gluren bij de Buren is op zoek naar Amstelveners die deel willen uitmaken van het festival om er samen een groot succes van te maken. Dit kan van groot tot klein zijn en van flatje tot villa. De organisatie heeft als doel dat er in alle wijken van gemeente op 10 februari kan worden ´gegluurd´.

Naast huiskamers is Gluren bij de Buren op zoek naar artiesten uit Amstelveen die hun talent willen verspreiden. Smartlap of jazz, kindertheater of poëzie, alles kan en alles mag. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk om in hun eigen huiskamer een optreden te verzorgen. Aanmelden kan tot en met vrijdag 30 november via www.glurenbijdeburen.nl/Amstelveen

Gluren bij de Buren vindt op 10 februari 2019 plaats van 12,00 tot 17.00 uur in alle wijken van Amstelveen. De toegang is gratis {vrijwillige bijdrage gewenst).

Voor meer informatie: www.glurenbijdeburen.nl/amstelveen