• Aangeleverd

De buitenspeelbus komt er weer aan

AMSTELVEEN Vanaf 15 juli rijden de De Buitenspeelbussen weer door Amstelveen. Er zijn dit jaar maar liefst drie bussen op pad met een heleboel sport en spel materiaal. Denk hierbij aan skelters, steps, hooverboards, hockeysticks, voetballen en stoepkrijt. De inhoud van de buitenspeelbus is iedere keer anders. Voor ieder kind is er iets leuks om mee te spelen.

SPORTCLINICS Naast het sport en spel materiaal worden er in een aantal wijken ook gratis sportclinics gegeven. Hou de Facebookpagina van de Buitenspeelbus in de gaten voor het aanbod in de buurt.

WEER OF GEEN WEER De Buitenspeelbus komt altijd, behalve bij hevige regen of hitte. Kijk op www.amstelveensport.nl om te zien welke locaties de bussen bezoeken. Op Facebook (De Buitenspeelbus) en Instagram (@debuitenspeelbus) is actuele informatie te vinden.

Programma 15 tot en met 18 juli: Westwijk (Augusta de Witlaan), Waardhuizen/Middenhoven (Praam), Bankras/Kosteverloren (Kindercampus King).

22 tot en met 25 juli: Groenelaan (Mont Blanc flat), Elsrijk (Schoolplein Mio Mundo), Keizer Karelpark (Badjes Doctor Plesmansingel).

12 tot en met 15 augustus: Groenelaan (Mont Blanc flat), Bovenkerk (Urbanuspark), Keizer Karelpark (Badjes Doctor Plesmansingel).

19 tot en met 22 augustus: Westwijk (Middachten), Nes aan de Amstel (Pastoor van Zantenlaan), Bankras/Kostverloren (Schoolplein de Wending),

De activiteiten vinden plaats van 15.00 – 17.30 uur en van 19.00 – 21.00 uur. Meer informatie: Iris Meertens, i.meertens@amstelveensport.nl, 088-8585104.