• Theaterbureau Frijns

De Nacht Wacht in het Poppentheater

AMSTELVEEN Multi-instrumentalist Alan Purves (Gunga) brengt zondagmiddag 28 januari met het muzikale theaterduo 'De Zingende Harp' de voorstelling ´De Nacht Wacht´ in het Amstelveens Poppentheater. Gunga tovert klanken uit de 'prullaria' die hij heeft verzameld en bouwt daarmee dromen van geluid.

Het verhaal gaat over Anne die op de rand van haar bed zit en op een harp speelt alsof haar leven er van afhangt. Ze heeft geen tijd om te slapen en vindt slapen gaan ook een beetje eng. Caroline wil juist erg graag slapen, want haar bed is de poort naar dromenland. Op de klanken van Gunga ontmoet zij een glimworm die onder de grond leeft, een vis in het water, een vogel in de lucht en de godin van het vuur. Caroline vindt samen met Gunga een manier om Anne mee te nemen naar dromenland.

.

'De Nacht Wacht' is een voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar en is te zien in het Amstelveens Poppentheater aan Wolfert van Borsselenweg 85a en begint om 14.30 uur. Toegangsprijs: 8,50 euro. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via ww.amstelveenspoppentheater.nl