• Pixabay

Inschrijving voor Popprijs Amstelland geopend

AMSTELVEEN Bands uit Amstelland en Meerlanden kunnen zich weer aanmelden voor deelname aan de Popprijs Amstelland. Deze bandcompetitie wordt jaarlijks georganiseerd door Poppodium P60 en jongerencentrum N201. De bandcompetitie biedt talentvolle bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans om hun talent te laten zien. De deelnemende bands maken hierbij natuurlijk kans op een prijzenpakket en ´eeuwige roem´.

Vorig jaar werd de Popprijs Amstelland in ontvangst genomen door Waltris. Na het behalen van deze titel werd de band gefeatured op de website van 3voor12 en inmiddels staat de eerste EP al online.

De deelnemers aan de competitie gaan in twee voorrondes de strijd aan gaan om een plek te bemachtigen in de finale die in Poppodium P60 plaats zal vinden. De voorrondes vinden op 16 en 30 maart plaats in N201 in Aalsmeer. Per voorronde wordt één finalist gekozen door de jury en één finalist door het publiek.

De Popprijs Amstelland 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door o.a.: Studio Peggy51, N201 Aalsmeer, Poppodium P60, Jack Daniel's, Jeroen Otto Fotografie, Libris Venstra, Terpstra Muziek Drumland en Plectrum-Online.nl.

Voor meer informatie: http://www.p60.nl/popprijs