• JB Meijers

    ANP/Paul Bergen

JB Meijers met King's Rhythm Crew in P60

AMSTELVEEN Liefhebbers van bluesmuziek komen donderdagavond 17 mei aan hun trekken in Poppodium P60. Daar treedt dan The King's Rhythm Crew, featuring JB Meijers op.

Ruud Weber, Fokke de Jong en Govert van der Kolm besloten om naast hun bluesband King of the World een tijdelijk project op te zetten om te kunnen spelen met hun vrienden/helden uit de blues scene. In het eerste deel van 2018 ontstond er de mogelijkheid om naast het drukke schema van King of the World dit project te lanceren.

Met 'The King's Rhythm Crew feat ...' gaan de drie terug naar hun muzikale roots. In het verleden speelden ze al met veel artiesten uit het binnen- en buitenland zoals Snowy White, Monster Mike Welch, Matt Schofield, David Gogo en vele anderen. Ze begonnen de reeks met de uit Engeland afkomstige zanger/gitarist Jon Amor (The Hoax, Jon Amor Band) en zanger/gitarist Matt Taylor

{COMMON LINNETS] De tweede gastartiest in het concept 'The King's Rhythm Crew feat'' is JB Meijers, zanger, producer, songwriter, multi-instrumentalist maar bovenal gitarist.

JB Meijers doet ongelooflijk veel projecten met verschillende artiesten. Zo kan het publiek hem kennen van zijn samenwerkingen met The Common Linnets en De Dijk. Het enige waar het de laatste jaren nog wel eens aan ontbreekt is het spelen van de blues. En dat is precies wat JB samen met de King's Rhtyhm Crew in P60 gaat doen. Op het programma staan oude en nieuwe blues, blues in een nieuw jasje, eigen werk van JB Meijers en werk van blueshelden.

Ze brengen diverse, smaakvolle blues- en rootsmuziek met twee leadzangers, één bijzondere gitarist, vette toetsen partijen, mooie backing vocals en vooral veel liefde voor bluesmuziek.

Het concert begint om 20.30 uur. De toegang bedraagt 13 euro. Voor meer informatie: www.p60.nl