Live in P60: nederpop van Toontje Lager

AMSTELVEEN P60 is sinds 2001 hét poppodium van Amstelveen. Jaarlijks bezoeken zo'n 45.000 bezoekers ongeveer 200 concerten, clubnachten, workshops en andere evenementen. Het Amstelveens Nieuwsblad geeft de lezers een inkijkje in wat er allemaal te zien is en was in het poppodium.

Verlang jij ook nog wel eens terug naar de jaren '80, toen Nederpopbands als Doe Maar, Klein Orkest, Het Goede Doel en Toontje Lager de hitlijsten domineerden? Dan heeft P60 goed nieuws. Komende zaterdag staat de band van Erik Mesie namelijk op het podium. 

AANGEVOERD Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren '80, staat na meer dan 30 jaar in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie weer op het podium. Onder de bezielende leiding van Mesie kan het publiek weer genieten van hits als 'Net als in de film', 'Zoveel te doen' en natuurlijk 'Stiekem gedanst'. 

Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod, zoals 'Vroeg of laat', 'Lente in Twente', 'In gedachten' en 'Het doet pijn'. En wat te denken van het gevoelige 'Zonder jou', de solohit van Mesie uit 1986? Een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was. Maar zeker ook voor jonge mensen van nu, die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes die Mesie met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van P60. Daar staat ook meer informatie.