• Musicalvereniging OVA viert dat zij de musical ´Big Fish´ uit gaat voeren.

    OVA

OVA gaat in jubileumjaar musical 'Big Fish' uitvoeren

AMSTELVEEN In 2020 bestaat Musicalvereniging OVA 50 jaar en dat viert de vereniging met de opvoering van de familiemusical 'Big Fish'. Op 14 maart is het startschot gegeven en hebben de leden van OVA voor het eerst het script van deze musical mogen lezen. "Extra bijzonder aan deze productie is dat we pas de tweede Nederlandse verenging zijn die hem gaan opvoeren én dat we een eigen vertaling hebben laten maken door Mark van der Heijden," aldus OVA-voorzitter Maura Breur. Op 27 en 28 maart 2020 brengt OVA 'Big Fish' drie keer op de planken in Schouwburg Amstelveen.

OVA is in oktober 1970 opgericht en 2020 wordt daarom een feestelijk jaar voor de vereniging. OVA begon met het opvoeren van operettes en is zich de afgelopen jaren meer gaan focussen op het opvoeren van grote musicals. Diverse titels gingen ''Big Fish' al voor: 'Evita', 'Ciske de Rat – de Musical', 'Beauty and the Beast' en 'Jekyll & Hyde'.

'Deze nieuwe productie is weer een prachtige aanwinst in dit rijtje musicals," stelt Maura Breur. "Het is een prachtig fantasierijk verhaal met een hartverwarmende boodschap. Verwacht reuzen, zeemeerminnen, cowboys op het toneel. Het gaat een feestje worden voor de hele familie."

'Big Fish' is een hartverwarmende familiemusical over de onvoorwaardelijke liefde tussen vader en zoon. De musical gaat over het bijzondere leven van Edward Bloom een man die volgens zijn eigen verhalen een buitengewoon leven leidt. Hij vertelt zijn zoon Will de meest fantasierijke en spectaculaire avonturen met heksen, reuzen, circusartiesten en over ware liefde die de tijd doet stilstaan. Als Will op het punt staat zelf vader te worden, besluit hij om voor eens en altijd het 'ware' levensverhaal van zijn vader te achterhalen.

Er bestaat de mogelijkheid om mee te spelen, zingen en dansen in Big Fish. OVA is nog op zoek naar mannen die het ensemble willen versterken. Voor aanmelding of meer informatie over de voorstelling: www.ova-amstelveen.nl