• Dirk Scheele

    Guido Breedveld

Popconcert Dirk Scheele voor kinderen in schouwburg

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen sluit het seizoen zondagmiddag 29 april af met de voorstelling 'Feest!!!' van Dirk Scheele. Samen met een rock ’n roll band speelt hij zijn leukste en bekendste kinderliedjes tijdens een echt popconcert voor kinderen vanaf 2 jaar.

Dirk Scheele is al bij veel kinderen bekend van zijn dagelijkse tv-serie op Nickelodeon, zijn theatershows, zijn drukbezochte YouTube-kanaal en de stapel kinder-cd's die hij uitbracht. Ditmaal komt hij naar Schouwburg Amstelveen met een echte rock-'n-roll band. Samen met een basgitarist, toetsenist, drummer en een zangeres speelt hij tijdens een heus popconcert voor kinderen vanaf 2 jaar zijn kinderliedjes. Daarnaast wordt er ook muziek gemaakt met emmers, sleutelbossen, ballonnen en mondharmonica's.

Het concert verandert in een dansfeestje als alle aanwezige kinderen nieuwe dansjes leren op een swingende discodance medley van Dirks liedjes. 'Kortom groot 'Feest!!!' voor kinderen en natuurlijk ook een beetje voor hun begeleiders,' aldus de schouwburg. 'Met zijn Liedjesband en zijn gitaar, een 'gaaf stuk speelgoed', brengt hij muziek tot leven. Niet te simpel, dan wordt het saai,' oordeelde de Volkskrant over de voorstelling. Het ''Feest!!!'' begint zondagmiddag 29 april om 14.00 uur .

NIEUW SEIZOEN Het kinderpopconcert van Dirk Scheele is de laatste voorstelling van dit seizoen in de schouwburg. De voorbereidingen voor theaterseizoen 2018-2019 zijn inmiddels in volle gang. Donderdag 26 april staat de nieuwe programmering online. Vrijdag 4 mei valt de seizoensbrochure op de mat bij bezoekers die afgelopen twee seizoenen tijdens de vroegboekperiode kaarten hebben besteld. Op 19 mei om 10.00 uur start de online voorverkoop, deze duurt tot en met 10 juni. Op dit moment is echter al een aantal voorstellingen uit seizoen 2018-2019 in de verkoop. Het gaat onder meer om cabaretvoorstellingen die dit seizoen zo succesvol waren dat ze terugkeren. Zo zijn het cabaret duo Van der Laan & Woe op donderdag 18 oktober weer van de partij, net als Ton Kas met 'Kakmaker'op vrijdag 9 november. Ali B staat op woensdag 19 december weer met zijn show Koorts in de grote zaal. Voor meer info: www.schouwburgamstelveen.nl