• ´What a Wonderful Christmas´ met onder meer Michael Varekamp.

    Eric van Nieuwland

Schouwburg Amstelveen in kerstsfeer

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen presenteert in de kerstvakantie een programma voor de hele familie. Zo staat donderdag 27 december ´What a Wonderful Christmas´ op het programma; een jazzy kerstavond vol gouden hits van onder meer Nat King Cole, Frank Sinatra en Louis Armstrong. The Legends voeren deze nummers uit onder leiding van trompettist, zanger en verteller Michael Varekamp. Zangeres Esther Hart is speciale gast, zij brak landelijk door toen ze Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival.

Op Tweede Kerstdag (woensdag 26 december) nemen Angela Schijf en de acht musici van het Vivaldi Consort ouders en kinderen mee op een avontuurlijke reis, dwars door ´De Vier Jaargetijden´, naar een sprookjesachtige wereld vol avontuur. Kinderboekenschrijfster Imme Dros schreef voor deze voorstelling een spannend sprookje. Twee zusjes, de één braaf, de ander brutaal, belanden in de wondere wereld van Vrouw Holle. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Aanvang 15.00 uur. Tijdens de kerstvakantie zijn er ook veel voorstellingen en films voor de jeugd geprogrammeerd. ´Sprookjessprokkelaar de musical´ (6+) van de Efteling naar het boek van Paul van Loon sluit de kerstvakantie af zondag 6 januari.

KOMEDIE Op zaterdag 22 december staat de komedie ´Genoeg nu over jou!´ op het programma. Met deze voorstelling viert Ingeborg Elzevier haar 60-jarig toneeljubileum met Peter Tuinman en Annick Boer. De voorstelling werd speciaal voor het drietal geschreven door Magne van den Berg.

Voor meer informatie: https://schouwburgamstelveen.nl/