• Zoutmus in ´Kuikens van Beton´.

    Hans Boddeke
  • Yora Rienstra

    Corbino

Twee premières in theater Griffioen

AMSTELVEEN Theater Griffioen in Uilenstede heeft deze week twee premières op het programma staan. Donderdag 25 oktober vindt de première plaats van de het komische muziekspektakel ´Kuikens van Beton´ van muziektheatergroep Zoutmus en zaterdag 27 oktober de première van ´Eerlijk Gezegd´ van cabaretière Yora Rienstra.

In ´Kuikens van beton´ volgen de absurdistische scènes elkaar in moordend tempo op. Van een retestrakke funk/rockband transformeren de vijf jongemannen moeiteloos naar een droogkomische deurscène, gevolgd door een maffiaslak en een ridder zonder bereik. Het gezelschap bestaat uit Colin Linnekamp, Houk van Warmerdam, Jules Timmers, Mees van Warmerdam en Thijs Felperlaan. Aanvang 20.30 uur, toegang 16 euro.

YORA RIENSTRA ´Eerlijk Gezegd´ van cabaretière Yora Rienstra gaat zaterdag 27 oktober in première in Griffioen. Met haar sterke mimiek, hilarische verhalen, geestige types en droogkomische en ontroerende liedjes, gaat Yora vol energie op zoek naar de dappere kant van zichzelf. Ze nam zich voor om een jaar lang elke dag iets doen waar ze bang voor is. Aanvang: 20.30 uur, toegang 16 euro.

Voor meer informatie:http://www.griffioen.vu.nl