• Latifah

    P60

Viering Vrouwendag in en buiten P60

AMSTELVEEN Internationale Vrouwendag wordt in Amstelveen op donderdag 8 maart gevierd in P60 en op het aangrenzende Stadsplein. Er staat een scala aan activiteiten op het programma: van bewegingsmeditatie tot 'Geluks Inspiratie Training' en van een voetbaltoernooi tot een modeshow - zal deze dag plaatsvinden op en rond het Stadsplein en Poppodium P60. 's Avonds volgt een uitgebreid programma in P60 met onder meer zangeres en rapster Latifah en DJ Deb.

Kinderburgemeester Varvana zal letterlijk en figuurlijk de aftrap verzorgen wanneer de dag van start met een meidenvoetbaltoernooi. Plaatselijke voetbalclubs Martinus, Roda '23 en Amstelveen Heemraad gaan de strijd met elkaar aan onder begeleiding van het Sportbedrijf.

Ondertussen kan iedereen terecht in P60 voor een kop koffie en diverse workshops. Meedoen is geheel gratis en met uiteenlopende onderwerpen als empowerment, beauty, spiritualiteit en weerbaarheid is er voor ieder wat wils. Aansluitend zorgt het duo LaFa, bekend van de LaFa parties in wijkcentrum De Bolder, voor culinaire hoogstandjes. Aanschuiven kan voor slechts 5 euro. Wie mee wil eten moet zich vooraf aanmelden via Facebook.nl/vrouweninamstelland. Vanaf 19:00 uur kunnen belangstellenden terecht op de informatiemarkt.

s Avonds staan een modeshow, een talkshow en speeddating op het programma (zaal open vanaf 20.00 uur). De presentatie is in handen van plaatsgenoot Amber Teterissa en de officiële opening wordt verzorgd door wethouder Maaike Veeningen. Met het thema 'Wie is onze hedendaagse vrouw en hoe laat ze zichzelf zien?' in gedachten zal een internationaal gezelschap vrouwen zichzelf presenteren. Special guest bij de talkshow is de jonge zangeres en rapster Latifah. Aansluitend is er gelegenheid om in gesprek te gaan en andere vrouwen (beter) te leren kennen. DJ Deb zorgt voor muziek tijdens de afterparty.