• Victor Frequin

Victor Frequin (VVD) op campagne voor voorkeurstemmen

AMSTELVEEN De afgelopen 8 jaar heeft VVD-raadslid Victor Frequin met veel plezier de inwoners van Amstelveen in de gemeenteraad vertegenwoordigd. Graag gaat hij nog 4 jaar door. Hij voert daarvoor campagne en vraagt de Amstelveners een voorkeurstem op hem uit te willen brengen op 21 maart. Hij staat op de 11de plek op de VVD-lijst. Zijn partij heeft nu 9 zetels in de raad.

In de gemeenteraad hield hij zich bezig met welzijn in brede zin. Amstelveen kan hem onder meer kennen van zijn promotie van de landijsbaan naast De Poel, de actie voor turnvereniging FIT voor een nieuwe turnaccommodatie en natuurlijk zijn werk voor tennisvereniging Aemstelburgh waar hij de verzelfstandiging van het tennispark tot stand bracht.

De laatste 4 jaar heeft hij zich sterk gemaakt voor een goede decentralisatie van de zorg, met name de WMO, onderwijshuisvesting en het behoud van de buitenschoolse opvang De Korfkidz aan de Amstelveense weg. Als vice-fractievoorzitter van de VVD maakte hij werk van een goede coalitie-samenwerking, zat hij de raadscommissie vastgoed voor en was hij voorzitter van de sollicitatie commissie van de nieuwe griffier.

Gezien het huidige zetelaantal van de VVD in de gemeenteraad is zijn 11e plek op de VVD-kandidatenlijst geen garantie voor terugkeer in de raad. Daarom heeft hij de handschoen positief opgepakt en is hij een persoonlijke campagne gestart om met voorkeursstemmen in de raad te komen. ‘Als de Amstelveners dat willen, ga ik mij de komende periode weer sterk maken voor uitstekend onderwijs, hoogwaardige zorg en volop ruimte voor sport en cultuur in onze mooie gemeente’.