• Lara Pieroelie en Kenny Regelink zijn enthousiast over de spectaculaire inruilactie bij Janssen Van Kouwen.

    JD

The Big Event bij Opel-dealer Janssen Van Kouwen

AMSTELVEEN Opel-dealer Janssen Van Kouwen houdt tot en met 16 februari de speciale inruilactie The Big Event. Wie een nieuwe Opel koopt krijgt een tankpas met 500 euro gratis brandstof, 250 euro aan gratis Opel-accessoires én 2.000 euro éxtra inruilwaarde voor de huidige auto. In de vestiging in Amsterdam Zuidoost kan dit ook nog op koopzondag 17 februari. Omdat Opel dit jaar 120 jaar bestaat, profiteert iedere koper van een nieuwe Opel óók van de 120-jaar deals bovenop de voordelen van The Big Event.

"The Big Event vindt in februari al voor de twaalfde keer plaats in Nederland", zegt Kenny Regelink van Janssen Van Kouwen. "Ook wij doen mee aan deze ongekende voordeelshow. Onze klanten weten inmiddels dat ze enorm kunnen profiteren." Via www.janssenvankouwen.nl/tbe kunnen klanten een inruilwaardecheque aanvragen. Die kunnen ze tijdens de actieperiode tot en met 16 februari verzilveren als zij hun auto bij Janssen Van Kouwen inruilen voor een nieuwe Opel. In de vestiging in Amsterdam Zuidoost kan dit ook nog op koopzondag 17 februari. Deze actie geldt voor vrijwel alle modellen van Opel, ook de bedrijfsauto's. 

VERDUBBELAAR ´´Verder maakt ook dit jaar iedereen tot en met 14 februari kans op de Verdubbelaar,¨ vult Lara van Janssen Van Kouwen aan. ¨Meedoen is eenvoudig. Bij het aanvragen van de inruilwaardecheque kan men ook aangeven kans te willen maken op de Verdubbelaar. Wie weet wordt de extra inruilwaarde dan verdubbeld naar 4.000 euro!"

Tenslotte geldt ook tijdens The Big Event het Opel2Go aanbod op de Karl en de Corsa voor 120 euro per maand, een automaat-upgrade voor de Crossland X voor 120 euro, en een speciale voorraadbonus van 1.000 euro op de Astra en van 750 euro op de Grandland X en de Mokka X.