• Van links naar rechts: Ugur Pekdemir, Jinn van Gastel en Christa de Kemp.

    Rabobank Amstel en Vecht

Cadeau voor eerste klanten Rabobank V. H. Goedhartlaan

AMSTELVEEN Directievoorzitter Ugur Pekdemir van Rabobank Amstel en Vecht heeft maandagmorgen de eerste klanten verwelkomd op de nieuwe locatie aan de Van Heuven Goedhartlaan 7. Ze kregen als cadeau, een boek over de historie van Amstelveen en de rol van de Rabobank daarin.

Met de opening van de nieuwe locatie is de verhuizing van het team adviseurs van de Rabobank aan de Van der Hooplaan naar de nieuwe stek afgerond. De automaten, zoals de geld- en sealbag-automaat, zijn in de vestiging op de Van der Hooplaan achtergebleven. Klanten die geld willen opnemen of ondernemers die geld willen afstorten, kunnen dat op die locatie blijven doen. Voor service en financieel advies zijn klanten voortaan welkom op de nieuwe locatie aan de Van Heuven Goedhartlaan 7.

"'Met het onder één dak samenvoegen van alle adviesdiensten kunnen we klanten nog beter helpen met vragen, of het nu gaat over je bankpas, je woning of je bedrijf. Het pand is niet alleen centraal gelegen op loopafstand van het Stadshart en het Openbaar Vervoer, maar ook comfortabel ingericht," aldus Pekdemir.

Jinn van Gastel en Christa de Kemp (zie foto) begrijpen de meerwaarde van het onder één dak samenvoegen van alle adviesdiensten. "Fijn dat je nu voor echt al je vragen terecht kunt, of je nu op afspraak komt, een afspraak maken wilt of zomaar een vraag hebt over je woning, vermogen of je bedrijf."

De bankwinkel aan de Van Heuven Goedhartlaan 7 is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Bij deze vestiging is geen geldautomaat beschikbaar.