• n.v.t.

Een nieuw huis, met karakter

Advertorial

Het exact aantal mensen dat verhuist per gemeente is verschillend, maar in 2017 zijn er volgens het CBS 1,8 miljoen mensen verhuisd. En ondanks de woningkrapte wordt verwacht dat dit aantal hoger ligt in 2018. Bent u één van de gelukkige van een nieuwe woning? Lees snel verder!

Maak van een huis, een thuis!

Nieuwe woningeigenaren struinen woonboulevards af naar nieuwe woondecoratie om van hun huis een thuis te maken. Er wordt gezocht naar een nieuwe bank, stoelen of lampen. ,,Begrijpelijk'' knikt Joost van de Goot. ,,Dit zijn functionele producten, toch is het ook van belang om verder te kijken. Zeker bij een nieuw huis wil je warmte en karakter'' verteld Joost. Als eigenaar van DeWoonwinkelier heeft hij een focus op vloerkleden. ,,Dat klopt, vloerkleden hebben naast een decoratieve functie ook een functionele werking. Ze verhogen het thuis gevoel in een handomdraai''.

Creëer een thuis met een vloerkleed

Veel woonbladen presenteren prachtige woonkamers, eetkamers en kinderkamers. Als je goed oplet zie je bij bijna alle woon make-overs een vloerkleed wordt ingezet. Het is een magisch ingrediënt voor warmte en stijl. ,,Zie het als een dienblad voor de meubels, een vloerkleed wordt door stylisten vaak ingezet om de ruimte tot één geheel te maken'' aldus Joost.

Wat voor vloerkleed?

Het assortiment vloerkleden is enorm, ook de materiaal keuze. Je kunt kiezen voor Jute, wollen, katoenen en ga zo maar door. ,,Gelukkig is een vloerkleed tegenwoordig niet meer zo duur, dus wissel gerust af! Een warm wollen vloerkleed in de winter en een dunner katoenen vloerkleed in de zomer'' antwoord Joost. Wollen vloerkleden hebben een isolerende werking en zijn duurzamer. Gemaakt van echt schapenwol zijn deze kleden lekker warm en waterafstotend. Katoenen vloerkleden zijn sterk en  gemakkelijk te onderhouden. Deze vloerkleden zijn ook lichter en lekker luchtig ,,We hebben zelfs vloerkleden die multifunctioneel zijn, geschikt voor binnen én buiten''.

Echt thuiskomen met een vloerkleed

,,Wij van DeWoonwinkelier geloven erin dat een vloerkleed je warmte brengt. Het brengt een hoog niveau knusheid met zich mee''. Dus ben je net verhuist of bezig om van je huis een thuis te maken neem een kijkje in de www.volero.nl ,,En twijfel je? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs, we helpen je graag verder''.