• Google Streetview

Feestelijke opening Vomar in winkelcentrum Westwijk

AMSTELVEEN De nieuwe winkel van Vomar in winkelcentrum Westwijk wordt zaterdag 17 november op feestelijke wijze geopend. Klanten zijn vanaf 8.00 uur 's ochtends welkom in de nieuwe winkel aan het Westwijkplein. Het is de 65ste winkel van Vomar Voordeelmarkt in Nederland.

Vomar Voordeelmarkt viert de opening van de nieuwe winkel in Amstelveen met extra aanbiedingen, acties en activiteiten voor jong en oud. Zo profiteren klanten alleen op 17 en 18 november van 10 euro korting bij een minimale besteding van 50 euro aan boodschappen bij Vomar Winkelcentrum Westwijk. Op de openingsdag kunnen klanten bovendien aan het prijzenrad draaien en daarmee kans maken op gratis producten of een minuut gratis winkelen. Ook krijgen de eerste honderd klanten een gratis speculaastaartje bij besteding van 15 euro aan boodschappen. Voor de kinderen staat er een springkussen bij de winkel en wordt er 's middags gratis geschminkt.


In de nieuwe winkel in Amstelveen vinden klanten een broodwand waar zij zelf broodjes en snacks kunnen pakken. Daarnaast kunnen klanten zelf vis scheppen, noten tappen en kiezen uit een uitgebreid buitenlands assortiment. Vomar garandeert haar klanten bovendien altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Dat geldt voor de verse producten, maar ook voor de A-merken. Vindt een klant hetzelfde product ergens in de buurt toch goedkoper, dan belooft Vomar de prijzen direct aan te passen. Ook heeft de nieuwe Vomar zeer korte wachtrijen bij de kassa. Elke vierde wachtende in de rij krijgt zijn of haar boodschappen namelijk helemaal gratis.

Speciaal voor de opening kan er bij Vomar Winkelcentrum Westwijk Amstelveen gespaard worden voor een gratis boodschappenpakket. Klanten ontvangen tot en met 9 februari 2019 bij elke 10 euro aan boodschappen een gratis pakketzegel. Met 50 pakketzegels is de spaarkaart vol en kan deze bij de servicebalie ingewisseld worden voor een voucher waarmee het boodschappenpakket kan worden opgehaald in de winkel.