• Een groepsles bij Gym3.

    Naomi Heidinga

Gym3: bewegen met plezier

AMSTELVEEN Dwight Harkisoon en Ben Kada heten u van harte welkom bij Sportcentrum Gym3. Start niet volgende week, maar vandaag! Dat is het motto van Gym3, de sportschool aan de Zetterij 3 in Amstelveen. Een sportschool waar persoonlijke aandacht centraal staat. De gym draait vooral op kwalitatief hoogwaardige groepslessen, gegeven door trainers die zelf jaren op hoog niveau hun sport hebben beoefend. De school start het jaar goed met een aantrekkelijke aanbieding: wie nu een jaarabonnement neemt, sport tot maart 2019 gratis!

Naast fitness en (kick)boksen, kunnen mensen bij Gym3 terecht voor crosspower, yoga, BBB, Bootcamp, Booty Builder, Cross Boxing en Krav Maga. De professionals van Uplift verzorgen de fitnessbegeleiding en personal training. Mentale en fysieke gezondheid zijn van cruciaal belang in het leven. Uplift streeft ernaar jou op beide vlakken naar een hoger niveau te tillen. Met de combinatie van passie, inhoudelijke kennis en ervaring weten zij voor elk individu en elk trainingsdoel de juiste aanpak te vinden. Door het stellen van specifieke doelstellingen, intensieve begeleiding en motivatie zorgen zij ervoor dat jij de gewenste resultaten behaalt en behoudt.

Ook worden lessen voor kinderen verzorgd. Bij Gym3 kunnen kinderen op een leuke en speelse wijze de basisprincipes van het kickboksen leren. Gym3 maakt een combinatie van drie elementen: sport, spel en verantwoordelijkheidsgevoel. De trainingen zijn verdeeld over twee groepen: 4 tot en met 9 jaar en 10 tot en met 15 jaar. Vanaf februari 2019 heeft Gym3 een primeur. Dan begint de sportschool met Kidsgym voor de kinderen van leden. "Terwijl jij sport wordt je kind op een verantwoorde manier bezig gehouden. Ook hier geldt jong geleerd is oud gedaan."

Je kunt overal fitnessen, maar zonder begeleiding haken mensen al snel weer af. Veel mensen hebben een stok achter de deur nodig, een reden om te blijven gaan. Daarom richt Gym3 zich op interactieve trainingsvormen. "Ons doel is om mensen fitter en vitaler te maken, op een leuke manier. Dat doet we vooral met hoogwaardige groepslessen. Wanneer je bij ons de sportschool binnenstapt, kun je even alles achter je laten. De trainer vertelt je wat je moet doen, je hoeft dus niet zelf na te denken, maar kunt je volledig verliezen in de sport. Dat vinden mensen prettig."

In de buurt zitten meerdere sportscholen. "Dat is niet erg, concurrentie houd je scherp. We zitten met onze prijzen in het middensegment. Onze prijzen zijn all inclusive, je hoeft niet apart een muntje te halen voor het douchen. Daarvoor krijg je les van toptrainers en kan je onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten. Na de training kun je een kopje koffie drinken of lunchen bij FOOD3. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk, bij ons ben je geen nummer."

Heb je een klacht, blessure of wil je advies? Dan kun je terecht bij ActiveCare fysiotherapie. Om iedereen van dienst te kunnen zijn is de praktijk ook buiten kantoortijden geopend. Mieke Dams, orthomoleculair therapeut, geeft voedingsadvies. "Ook hebben wij EMS trainingen en allerlei soorten massage. Bij Gym3 staan bewegen en plezier centraal. Je bent van harte welkom!" Meer info: www.gym3.nl