• Ton Stevens samen met een van de teamleden in Herba de Kruidentuin.

    Rosanne Kok

Herba de Kruidentuin: van drogisterij-artikelen tot superfoods

AMSTELVEEN Geen poespas, maar doen waar zij goed in is. Dát is Herba de Kruidentuin. Met haar grote assortiment voedingssupplementen, glutenvrije producten en persoonlijk advies onderscheidt zij zich van andere drogisterijen. En mocht er onverhoopt toch iets missen in de winkel, dan zorgt Herba de Kruidentuin dat het toch besteld en geleverd wordt. Dat is Herba: de ouderwetse drogist in een modern jasje.

Kruiden, cosmetica en voedingssupplementen vormen de basis van Amstelveens enige zelfstandige drogisterij. Daarbij onderscheidt zij zich met een groot assortiment aan glutenvrije producten. 'Wij bieden niet alleen de glutenvrije varianten van brood en pasta's, maar hebben ook een uitgebreide keuze aan glutenvrije snacks die niet alleen betaalbaar, maar ook bijzonder smaakvol zijn,' vertelt drogisterij-eigenaar Ton Stevens. 'Zo hebben we bijvoorbeeld glutenvrije kroketten en bitterballen, maar ook wokkels en zeewierchips. Zo kunnen ook mensen met allergieën aan de gezellige tradities mee doen.'

Ook staat Herba de Kruidentuin bekend om haar volledige assortiment medicijnen, verzorgingsartikelen, vitaminen en voedingssupplementen; alles op natuurlijke basis. Het specialistische advies en meedenken over de producten is haar kracht. Er is tijd om klanten te woord te staan en samen op zoek te gaan naar de juiste producten. Zo vormt Herba de Kruidentuin een mooie aanvulling in de Van der Hooplaan met haar kwalitatief goede winkels en professionele zelfstandige ondernemers.

AANBIEDINGEN Herba de Kruidentuin was tot nu toe altijd gewend om één wekelijkse folder uit te geven met daarin de aanbiedingen op het gebied van gezondheidsproducten. Met ingang van maart komt daar een tweede folder bij. 'Wij willen Amstelveen en omstreken laten ervaren dat wij niet alleen dé drogisterij zijn voor alle supplementen en voedingsmiddelen, maar ook dat wij alle producten hebben voor de persoonlijke verzorging. En ook dat voor leuke prijzen. In de tweede folder doen we wekelijkse aanbiedingen om die productengroep onder de aandacht te brengen.'

GEZOCHT Door de groeiende behoefte aan supplementen, glutenvrije producten en producten op basis van natuurlijke bestanddelen is Herba de Kruidentuin ook groeiende en biedt daarom ruimte voor de uitbreiding van haar team. 'Wij zoeken naar iemand met ervaring in een drogisterij', vervolgt Ton. 'Vooral kennis van de voedingssupplementen is een pré. Wij staan voor kwaliteit, geschoold personeel en actuele vakkennis. In ons vak is het essentieel om bij te blijven.' Er wordt gezocht naar een allround medewerker voor drie tot vier dagen. De werkdagen- en tijden zijn in overleg.

Herba de Kruidentuin is gevestigd aan Van der Hooplaan 75 in Amstelveen. Tel. 020- 441.7526.

Rosanne Kok