• Presstigieux
  • Ben Verheijen (Centrummanager Stadshart Amstelveen) en Jeroen Joosten (vestigingsmanager Hudson's Bay).

    Eigen foto
  • Herbert Raat (wethouder), Bas Eenhoorn (burgemeester Amstelveen), Fred van Leer (stylist), Jeroen Joosten (vestigingsmanager Hudson's Bay) en Edwin Boer (operations director Hudson's Bay).

    Presstigieux
  • Presstigieux

Hudson´s Bay opent deuren in Stadshart Amstelveen

AMSTELVEEN Warenhuis Hudson's Bay heeft vandaag op ludieke wijze haar deuren geopend in Stadshart Amstelveen. Hudson's Bay Amstelveen is één van de vijftien warenhuizen van Nederland en is gevestigd in het voormalige pand van V&D.

Winkelend publiek werd vanochtend verrast door een confettikanon met ruim tweehonderd gouden geldtickets onder leiding van stylist Fred van Leer. Daarnaast was er livemuziek op het Buitenplein. Stadshart Amstelveen is blij met de komst van Hudson's Bay.

GOEDE SERVICE "De komst van het warenhuis brengt vele nieuwe merken naar Amstelveen, en daar zijn we heel blij mee", aldus centrummanager Stadshart Amstelveen Ben Verheijen. "Alles onder één kap waardoor je efficiënt je inkopen kan doen. Bovendien staat Hudson's Bay bekend om haar goede service en klantvriendelijkheid. En dat past bij Stadshart Amstelveen."

In het nieuwe warenhuis is veel ruimte gecreëerd voor internationale- en nationale fashionmerken zoals Y.A.S, Selected, Calvin Klein Jeans, en Tommy Hilfiger. Op de parterre is een uitgebreide cosmetica-afdeling met onder andere een cadeau-assortiment in de Gift Boutique. Verder heeft Hudson's Bay Amstelveen een aangepaste home collectie, met merken zoals Vandyck, Iittala en Villeroy & Boch. 

OPENINGSAANBIEDINGEN Amstelveen is hiermee een breed assortiment rijker. De opening van Hudson's Bay Amstelveen zal tot en met zondag 17 maart worden gevierd met vele leuke activiteiten en speciale openingsaanbiedingen. Bovendien ontvangt iedereen die 'member' wordt tijdens het openingsweekend op veel merken 10 procent korting. Kijk hier voor meer informatie.